jedna od 11 "žena za zadovoljstvo"

"REKREATIVNO SMO KORISTILI KOKAIN I VODILI LJUBAV" Sa 20 je postala deo harema, a šeik joj je KRVLJU PISAO "VOLIM TE"

Manekenka Džil Dod detaljno je opisala svoj odnos sa moćnim šeikom u čijem haremu je bila kao jedna od 11 "žena za zadovoiljstvo".

Zanimljivosti
12:28h Autor:
"REKREATIVNO SMO KORISTILI KOKAIN I VODILI LJUBAV" Sa 20 je postala deo harema, a šeik joj je KRVLJU PISAO "VOLIM TE"
Manekenka je bila deo harema bogatog šeika koji je imao 11 žena, Foto: Profimedia

Američka modna dizajnerka Džil Dod (58) bila je jedna od manekenki koja je mamila muške uzdahe. Još sa 20 godina živela je životom na visokoj nozi, dok su putovanja i elitna druženja bila sastavni deo njenog života.

Početkom osamdesetih Džil je imala sudbinski susret. Naime, na jednoj žurki u Monaku upoznala je bogatog šeika kojem je postala jedna od "žena za zadovoljstvo".

Džil Dod odrekla se svega i preselila se u harem kontroverznog arapskog šeika Adnana Kašogija koji je preko dve decenije bio stariji od nje. Ona danas otvoreno priča o detaljima njihovog upoznavanja i života u haremu.

Tada je imala 20 i kako je priznala, bila je jako naivna. Već prvi susret obežio je jedan čudan i bizaran detalj. Šeik joj se predstavio tako što se isekao i sosptvenom krvlju na njenoj ruci napisao "volim te".

Adnan Kašogi
Adnan Kašogifoto: Profimedia

"Povukla sam rukav i on je napisao "volim te". Bila sam šokirana. Pomislila sam "Bože, to je krv", ali sam istovremeno mislila da je to slatko i duhovito", rekla je Džil.

U trenutku njihovog poznanstva on je već imao ženu i petoro dece, dok je pored zakonite žene imao pravo i na 11 dodatnih žena "za zadovoljstvo", dok je Džil postala jedna od njih.

Adnan Kašogi
Adnan Kašogifoto: Profimedia

Adnan Kašogi bio je saudijski biznismen, trgovac oružjem i čovek koji je imao neverovatan talenat za osvajanje i šarm na koji je Džil kao mlada i naivna devojka pala.

"Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog čoveka poput Adnana, oca petoro dece koji je imao 44 godine. Da, bio je neverovatno bogat, ali je imao i neku mirnu snagu. Polako sam padala na njegov šarm", otkrila je Džil.

Bogati šeik ju je obasipao pažnjom i skupim izlascima, vodeći je na romantična putovanja širom sveta. Džil se ubrzo zaljubila u njega, te je bez razmišljanja prihvatila njegovu ponudu da bude jedna od njegovih 11 žena.

"U tom trenutku sam postala članica Adnanovog harema, smenjivala sam se sa drugim ženama da bih imala odnose sa čovekom kojeg volim", napisala je ona u svojim memoarima.

Adnan Kašogi
Adnan Kašogifoto: Profimedia

Pre nego što su stupili u ovakav odnos, šeik joj je ponudio petogodišnji ugovor kojim se garantuje da će on imati prava na nju i da će mu biti na usluzi kada god on to poželi.

"Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno", opisala je njegove reči.

Potpisivanjem ugovora Džil je svoj život podredila moćnom šeiku koji joj je omogućio luksuzan život.

"Imala sam svoju kuću, a Adnanova kuća na velikom imanju je bila izdvojena. Kada bih se viđala sa njim, bila bih nasamo sa njim u njegovoj kući ili bi on došao kod mene", rekla je ona.

Činjenica da je pored nje imao više žena i da je ona bila samo jedna od mnogih nije joj smetala, te je stpljivo čekala svoj red.

"Nisam o sebi razmišljala kao o tim ženama, ali bila sam jedna od njih, očigledno. Ipak, nikada nisam o sebi mislila kao o ku*vi, i dalje ne mislim tako", istakla je ona.

Vremenom Džil je osećala veću ljubav prema Adnanu koji je neumorno flertovao sa drugim ženama.

"Kako u meseci prolazili, samo sam želela da budem sa Adnanom i nisam mislila o detaljima. Bio mi je dečko. Čak i kada je tu bilo još žena, nisam znala koje su žene za zadovoljstvo, ko povremene ljubavnice ili prijateljice sa kojima flertuje. Među nama ženama nije bilo nekih bliskih ljudskih odnosa", objasnila je Džil.

"Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu", ispričala je.

Džil je vremenom postajala ljubomornija te nije želela da deli Adnana sa drugim ženama, želela je monogamiju. Znala je da je to nemoguća misija, te je rešila da ga napusti.

"Bio je to prijateljski raskid i ostali smo u telefonskom kontaktu godinama", ispričala je ona.

Zbog te ljubavi koju je osećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

"Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelepo", kaže ona.

Nakon svega, Džil je totalno preokrenula svoj način života. Udala se, rodila troje dece i pokrenula popularni brend "Roksi" od kojeg danas zarađuje, a često je po tom nadimku i prepoznaju.

Njen kontroverzni ljubavnik preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njene knjige u 81. godini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs