RUSKINJA SE UDALA ZA 24 GODINE STARIJEG SULTANA, PA ČULA ŠOK ISITINU: Uprkos tome rodila mu sina, a on pokrenuo SKANDAL

Ljubavna priča Ruskinje i kralja Malezije obišla je ceo svet, a zapamćena je po velikim skandalima.

Ljubav
07:16h Autor:
RUSKINJA SE UDALA ZA 24 GODINE STARIJEG SULTANA, PA ČULA ŠOK ISITINU: Uprkos tome rodila mu sina, a on pokrenuo SKANDAL
Ljubavna priča Ruskinje i kralja Malezije, Foto: Printscreen/ Instagram/ sinisukanews

Bivši kralj Malazije sultan Muhamed neopisivo se zaljubio u rusku misicu Oksanu Vojevodinu, a njihova ljubav je delovala kao iz bajke. Zbog ove lepotice je, čak, i abdicirao 2019. godine i to samo kako bi mogao da je izvede pred oltar. Činilo se da im razlika od 24 godine uopšte ne smeta, a o njihovoj priči pisao je ceo svet. Iako je deo javnosti bio protiv ove veze, upućujući na njihov račun mnogobrojne ružne komentare, u početku ih oni nisu doticali, a onda su neke stvari iz prošlosti isplivale na videlo...

Oksana i Kralj Malezije
foto: Printscreen/ Instagram/ sinisukanews

Ali Oksana je pričala kako je to bila ljubav iz snova, te je upravo zvog sultana napustila pravoslavlje i prešla u islam, želeći da izbriše sve kulturološke razlike među njima. Potom je i otkrila kako su na medenom mesecu začeli njihovog sina - budućeg naslednika Malezije. Ali negde u tom raju, desio se preokret, piše Dejli Mejl.

Sultan ostavlja Oksanu samo četiri nedelje nakon njenog porođaja. Priča se da čak nije ni video sina i da ne namerava ni da ga vidi. Ali Oksani to ne smeta, jedino oko čega se brine je mala alimentacija koju dobija od kralja. Oksana tvrdi da mesečni iznosi koje sultan plaća nisu dovoljni s obzirom da je on toliko moćan.

Oksana Voevodina, Oksana i Kralj Malezije
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Kako se idiličan odnos tako skandalozno završio?

Šuška se da Oksana nije imala baš blistavu prošlost, te da je učestvovala u kontroverznom rijalitiju u Rusiji u kojem je zatečena u eksplicitnoj sceni sa muškarcem. Mada, bivša misica tvrdi da je kralj sve znao i da je ona uvek bila potpuno iskrena prema njemu. Posle samo četiri nedelje od dolaska na svet Leona, počeli su veliki problemi u odnosu.

Njihov brak je potrajao nešto više od godinu dana, a onda su oboje počeli bez imalo stida i srama da iznose sav svoj "prljav veš" u javnost, ne razmišljajući o budućnosti naslednika. Naime, Oksana je odmah nakon razvoda dobila pozamašnu svotu novca - 12.000 funit i to na račun alimentacije za sina, koju je njen advokat Nikolas Vilkins okarakterisao kao "smešnom", s obzirom kakvim bogatstvom raspolaže njen bivši suprug.

Oksana Voevodina
foto: Printscreen Instagram - rihanapetra

Ruskinja je tada tvrdila da je za razvod saznala sasvim slučajno preko interneta, a potom je sve šokirala, obelodanivši da je njen suprug istovremeno i u braku sa Čehinjom Dijanom Petrom i to od 2010. godine.

Oksana je insistirala da je za razvod saznala preko interneta, a optužila je bivšeg supruga da je pored nje bio u braku sa još jednom ženom - Čehinjom Dijanom Petrom.

- Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon - rekla je misica, objašnjavajući da se javila na telefon od supruga, misleći da zove njihov prijatelj Bob, kako bi im uputio čestitke zbog venčanja, od kojeg je prošlo samo 2 dana.

Oksana Voevodina
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

A onda joj je sultan dao potpuno neočekivano objašnjenje.

- Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se venčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke nerešene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina - dodala je.

Frapantan razvod

Sultan je 2019. izašao pred strogo muslimansko veće i tri puta se odrekao Oksane pred svedocima. Naime, on je po starom pravilu tri puta rekao: "Razvodim se. Razvodim se. Razvodim se".

Oksana i Kralj Malezije
foto: Profimedia

Gde je danas sultan i šta radi?

Da ne zna kako da bude sam i neoženjen, svedoči i činjenica da je odmah oženio drugu lepoticu - Janu Kakubkovu koja ima 35 godina i rođena je u Češkoj. Sada nova sultanija živi na imanju bogatog muža koji poseduje hektare zemlje na kojima drži lavove, bivole i druge životinje.

Oksana Voevodina
foto: Printscreen Instagram - rihanapetra

Sa druge strane, lepa Oksana živi u Velikoj Britaniji, te u Londonu odgaja sina i živi zajedno sa drugaricom iz Ukrajine. I ima samo jednu misiju - obezbediti sjajnu budućnost svom sinu kojeg smatra "budućim kraljem Malezije i naslednikom sultana Kelantana".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs