5 ZNAKOVA DA MUŠKARAC STALNO MISLI NA VAS: Proverite da li je on zaista zaljubljen pomoću ovih POKAZATELJA

Ukoliko niste sigurni da li mu se dopadate i da li je zaljubljen otkrivamo vam znakove koji ukazuju da jeste.

Ljubav
Autor:
5 ZNAKOVA DA MUŠKARAC STALNO MISLI NA VAS: Proverite da li je on zaista zaljubljen pomoću ovih POKAZATELJA
Da li muškarac misli o vama ?, Foto: Shutterstock

Kada su dve osobe prijatne i privlačne jedna drugoj, između njih se stvara nevidljiva povezanost. Zbog toga uvek podsvesno osećamo tu međusobnu konekciju i ako je možda u početku i ne razumemo najbolje.

Kako bi bolje razumeli da li je muškarac zaista zaljubljen u vas, trebalo bi češće da analizirate svoja osećanja. Evo koji znaci vam mogu pomoći u tome:

1. Sanjate o njemu ?

Najčešće se ova nevidljiva veza među ljudima manifestuje u snovima, pa obratite pažnju na to kakve vam slike i situacije nadolaze u snu. Uzgred, nije neophodno da ovo bude vaš izabranik.

Najčešći san povezan sa dolaskom ljubavi je otkriće druge minđuše. Ukoliko ste sanjali da ste joj našli par, to znači da se muškarac već pojavio na vašem polju za vezu i vaša podsvest je jednostavno registorvala to.

spavanje, san, žena
foto: Shutterstock

2. Postali ste popularniji među muškarcima.

Kada se muškarcu sviđate i on je zaljubljen u vas, vaša narandžasta čakra, koja je odgovorna za seksualnost, počinje da radi intenzivnije, reagujući na njegovo energično interesovanje.

Zbog toga možete postati uočljiviji drugim muškarcima, a oni takođe žele da vas bolje upoznaju. Vaša senzualnost se povećava i ne može a da ne privuče!

3. Progone vas brojevi 3 ili 6.

Postoje dve arkane u Tarotu koje su odgovorne za ljubavnu vezu - treći arkan, Carica, i šesti arkan, Ljubavnici. Brojem tri vlada Jupiter i generalno je odgovoran za razvoj, obilje i širenje.

Broj 6 je pod okriljem Venere, planete ljubavi. Zbog toga vas šestice mogu proganjati kada pogledate na sat ili u svakodnevnom životu.

Karte, Tarot
foto: Shutterstock

4. Češće vas peku obrazi ili uši.

Ovo je jedan od glavnih znakova da muškarac priča o vama svojim prijateljima i, najverovatnije, razmišlja o vama sa stanovišta intimnog interesovanja.

Istovremeno, ne bi trebalo da se osećate neprijatno, već jednostavno neuobičajeno.

5. Odjednom ste veoma nežni prema sebi.

Ako je muškarac zaljubljen u vas, tada počinju da se aktiviraju vaše čakre, koje su odgovorne za samoljublje i prihvatanje. Ovo je pre svega zelena Anahata čakra, koja se nalazi u predelu vaših grudi.

Želite češće da se grlite, a vizuelno ste sami sebi počeli da delujete privlačnije i počeli ste da više brinete o svom telu.

Osim toga, možete se iznenada zaljubiti u zelenu i narandžastu boju. U slučaju druge boje, ovo je aktivacija seksualne čakre - Svadhistana. Zahvaljujući njenom dinamičnom radu poželećete da zategnete svoje telo i promenite svoj stil u ženstveniji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs