street style

DOK SE NJENE SESTRE BLAMIRAJU, ONA UVEK IZGLEDA KAO DAMA: Ovim stajlingom se popela na sam vrh modne scene

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i članica najpoznatije rijalite porodice na svetu svojim stilom odevanja predstavlja veliku inspiraciju ljubiteljkama mode širom sveta.

Moda
10:31h Autor:
DOK SE NJENE SESTRE BLAMIRAJU, ONA UVEK IZGLEDA KAO DAMA: Ovim stajlingom se popela na sam vrh modne scene
Kendal Džener, Foto: Profimedia

Poznata brineta trenutno boravi u Njujorku na čijim je ulicama uoči finala US Opena ovoga vikenda ukrala svu pažnju u stajlingu inspirisanom minimalističkim stilom 90-ih godina.

Kendal Džener
foto: Profimedia

U odnosu na slavne sestre sklone modnom maksimalizmu, Džener je velika pristalica nepisanog pravila ‘manje je više’ koji često postiže komadima s potpisom brenda The Row u vlasništvu poznatih bliznakinja s malih ekrana, Meri -Kejt i Ešli Olsen.

Kendal Džener
foto: Profimedia

Njihovim crnim, tanga sandalama s manjom potpeticom zaokružila je sjajno izdanje za finale US Opena, s naglaskom na komadima brenda Botega Veneta.

Njen odabir činila je krem verzija slip haljine iz jesenje kolekcije brenda, a nju je u duhu 90-ih zaokružila plavom majicom ležerno vezanom oko struka.

Glavna zvezda njenog pažljivo osmišljenog stajlinga, bila je torba. Kendal je među prvima nosila model torbe Sardine s potpisom brenda Botega Veneta, a koja će nesumnjivo postati veliki hit u mesecima pred nama.

Ime Sardine ova torba prvenstveno može zahvaliti debeloj zlatnoj ručki koja imitira siluetu ribe, a povezuje kožu nastalu tradicionalnom tehnikom tkanja intrecciato.

Kako vam se dopada stajling najlepše Kardašijanke?

Pogledajte još modnih izdanja poznate manekenke:

1 / 33 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs