POGLEDAJTE

ZVEZDE SERIJE "SEKS I GRAD" NAPRAVILE BUM U NJUJORKU: Keri u haljini iz snova, njen bivši živi kao da sutra ne postoji

Ekipa serije Seks i grad se ludo provodi u Njujorku. Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis i obožavani Mihail Barašnjikov, poznatiji kao ljubavnik Keri Bredšo u kultnoj seriji , Aleksandar Petrovski, posetili su nekoliko modnih revija i najavile drugu sezonu nastavka kultne serije "And just like that".

Moda
14:36h Autor:
ZVEZDE SERIJE "SEKS I GRAD" NAPRAVILE BUM U NJUJORKU: Keri u haljini iz snova, njen bivši živi kao da sutra ne postoji
Foto: Profimedia

Tokom Nedelje mode u Njujorku, Kim Kardašijan i Sara Džesika Parker posetile su Fendi reviju na pisti u čast 25. godišnjice legendarne Baguette torbice luksuzne marke.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Na događaju koji se održao 9. septembra, Kim je obukla usku Fendi haljinu dok je modna ikona Sara Džesika Parker došla u jednostavnom ali prelepom kompletu košulje is suknje sa interesantnim dezenom. Sara je na ovi naizgled jednostavnu kombinaciju obula stileto cipele iz SJP kolekcije, svetlo plave boje, a u ruci je ponela novu Fendi "Baquette" torbu koju je i sama proslavila u kultnoj seriji "Seks i grad".

1 / 5 Foto: Profimedia

Keri Bredšo je nosila nekoliko Fendi "Baguette" torbi u pomenutoj seriji. U jednoj posebno nezaboravnoj sceni iz epizode ​​koja je bila prikazana 2000. godine, Keri je bila žrtva pljačke, a lopov nije od nje samo tražio novac, već i njene Manolo sandale i torbu. Kada joj je rekao "daj mi torbu", Keri ga je ispravila i rekla glasno: „To je Baquette“.

Osim što se Sara pojavila na modnoj reviji modne kuće Fendi, ispozirala je u neverovatnoj haljini midi dužine sa ogromnim cvetom (koji je takođe proslavila u seriji "Seks i grad"). Mnogi fanovi poznate glumice su se oduševili njenim celokupnim izgledom, ali s mnogi komentarisali cipele u negativnom kontekstu.

Sintija Nikson se pojavila u modernom kaputu tamno crvene boje u sportskom stilu, dok se Kristin Dejvis pojavila u elegantnom kombinezonu od pliša sa velikom mašnom.

Osim što je to nedvosmisleno bila najava za sledeću sezonu serije "And just like that", omiljene televizijske žene su pokazale da se i dalje drže zajedno, izgledaju sjajno i sigurni smo da nismo jedini koji sa velikim nestrpljenjem isčekujemo novu sezonu i nove dogodovštine Keri, Mirande i Šarlot.

Ono što nas je navelo da pomislimo da će se u novoj sezoni možda pojaviti u bivši ljubavnik Keri Bredšo - Aleksandar Petrovski je to što se na istoj toj Njujorškoj nedelji mode pojavio i učestvovao na modnoj reviji koja je organizovana u dobrotvorne svrhe, a sve to je podstaklo govorkanja o tome da li će se i on pored Džoša Korbeta (Ejdana Šoua), pojaviti u nastavku serije.

Penzionisani baletan i glumac se ludo zabavljao i svojim pokretima zasmejao publiku u Njujorku.

Pogledajte još fotografija Mihaila Barašnjikova sa modne revije u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs