EJDAN ŠO

NASTAVAK SERIJE "SEKS I GRAD" BIĆE I VIŠE NEGO ZANIMLJIV: Na radost fanova vraća se omiljeni lik

And Just Like That… jedna od zvezda serije Sex and the City po svojoj prilici konačno će vratiti u ovu romantičnu priču.

Zanimljivosti
17:58h Autor:
NASTAVAK SERIJE "SEKS I GRAD" BIĆE I VIŠE NEGO ZANIMLJIV: Na radost fanova vraća se omiljeni lik
Sara Džesika Parker kao Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", Foto: Profimedia

No, nije reč o Samanti Džouns, koju je svojevremeno tumačila Kim Katral.

Glumica (65) nije učestvovala u nastavku kultne serije, zbog nesuglasica sa Sarom Džesikom Parker, koja je i sama bila vrlo jasna, drugu sezonu takođe će odraditi bez bivše koleginice.

Džon Korbet
foto: Profimedia

Ejdan se vraća u And Just Like That…

Prema pisanju magazina Deadline, lik Ejdana Šoa je taj koji će se konačno pojaviti, odnosno ponovo pojaviti, u And Just Like That… Njegov tumač Džon Korbet na putu je da potpiše gostovanje u nekoliko epizoda, koje su u pripremi. Dok je Keri morala da se oprosti od Zverke u prvoj sezoni, nakon njegove smrti od srčanog udara, pitamo se da li će prepoznati drugog muškarca svog života? Keri i Ejdan imali su prvu romansu u 2. sezoni kultne serije, koja se loše okončala kada je stolar otkrio da ga devojka vara s bivšim. Međutim, par se pomirio u 3. sezoni i čak su se verili, pre nego što su ponovo raskinuli.

Potom se slučajno sreću na bazaru u Abu Dabiju, u filmu Sex and The City 2. Čak se i strastveno poljube, iako su oboje u braku.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Da li ćemo svedočiti novom poglavlju njihove priče u 2. sezoni And Just Like That…? Ova najava bi u svakom slučaju trebalo da razveseli fanove Ejdana, koji su dali prednost šarmantnom i jednostavnom proizvođaču nameštaja u odnosu na snobovskog Zverku. Ipak, izražavamo sumnju, jer je Džon Korbet trebalo da zaigra i u epizodama koje smo nedavno gledali. To je bila šala glumca. Stoga se nadamo da je ovaj put ozbiljno.

Pogledajte galeriju ispod sa snimanja serije And just like that...

1 / 21 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs