SARA DŽESIKA PARKER JE NA SOPSTVENO VENČANJE DOŠLA KAO CRNA UDOVICA: Čak i žene bez stila misle da je ovo promašaj

Sara Džesika Parker je na dan svog venčanja napravila najveći modni promašaj, ali je javno o tome govorila

Moda
13:37h Autor:
SARA DŽESIKA PARKER JE NA SOPSTVENO VENČANJE DOŠLA KAO CRNA UDOVICA: Čak i žene bez stila misle da je ovo promašaj
Sara Džesika Parker, Foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Sara Džesika Parker, svetski poznata po svojoj ulozi Keri Bredšo u kultnoj seriji "Seks i grad," donela je mnogo trendova u svet mode i postala modna ikona za mnoge žene širom sveta. Međutim, uprkos svom bezvremenskom stilu i često hvaljenim stajlinzima, Sara je nedavno priznala da na dan svog venčanja nije izgledala onako kako je to želela.

Glumica je stupila u brak sa kolegom Metjua Broderikom 1997. godine, a na tom važnom danu odlučila se za haljinu koja je bila daleko od tradicionalnog belog venčanog izgleda. Njen izbor je bio lepršava, strukirana i crna haljina, koja je izazvala iznenađenje i podigla obrve mnogih.

Sara se nedavno priseća tog dana s dozom samoironije, rekavši:

"Da sam barem to uradila zato što sam bila kul, ali jednostavno me bilo sram trošiti puno vremena na traženje venčanice. Setila sam se jedne prodavnice koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vešalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto belo. Lepu pravu venčanicu kakva priliči tom danu."

Ovaj iskreni komentar o njenom izboru venčanice pokazuje da čak i ikone stila mogu napraviti modni promašaj u trenutku kada je pritisak da budete jedinstveni i autentični posebno snažan.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Danas, Sara zna tačno kakvu venčanicu bi odabrala da se udaje. "Sada bih želela haljinu poput modela Oskara de la Rente, s džepovima ispod struka, korsetom, punom suknjom, od tafeta ili satena. Taj kroj jako mi je privlačan zato što je vrlo staromodan, ali istovremeno može izgledati jako moderno", zaključila je Sara.

Ovaj iskreni komentar o njenom izboru venčanice pokazuje da Sara Džesika Parker, uprkos svojoj legendarnoj modnoj reputaciji, takođe ima trenutke sumnje i promišljanja kada je reč o svojim ličnim stilskim izborima, dok istovremeno inspiriše mnoge druge žene da budu svoje i izraze sebe na svoj jedinstven način, čak i na dan svog venčanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs