FATALNA CRNKA BACILA RIM POD NOGE: Nikome nije jasno zašto je 23 godine stariji glumac ostavio ovu LEPOTICU

Kamila Morone još jednom je pokazala zavidnu figuru i odličan modni ukus

Moda
10:46h Autor:
FATALNA CRNKA BACILA RIM POD NOGE: Nikome nije jasno zašto je 23 godine stariji glumac ostavio ovu LEPOTICU
Bivša devojka Leonarda Dikaprija na crvenom tepihu, Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Manekenka i glumica Kamila Morone (26) prisustvovala je premijeri svog filma Gonzo na Festivalu fima u Rimu i tom prilikom sve ostavila bez teksta.

Prošetavši crvenim tepihom u glamuroznoj crnoj toaleti, bivša devojka Leonarda Dikaprija pokazala je zavidnu figuru, ali i sofisticiran modni ukus.

Duga korset-haljina na jedno rame, sa potpisom ekscentrične dizajnerke Vivijen Vestvud, istakla je izuzetno vitak struk glumice, a nabrani materijal na bokovima koji izgleda kao da obavija njeno telo, naglasio je njene obline i učinio da izgleda savršeno.

Kamila Morone
foto: Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia

Što se obuće tiče, Kamila se odlučila za efektne salonke sa visokom štiklom u crnoj boji, a ovaj stajling je bio toliki efektan da nije bilo potrebe za upadljivim nakitom.

Sve što je glumica ponela od dodataka bile su neopadljive minđuše, a što se šminke i frizure tiče, opredelila se za jednostavan i prirodan izgled.

Kada se pojavila na crvenom tepihu, Kamila je izazvala veliku pažnju, nakon čega su usledili komentari kako je potpuno nejasno zašto bi 23 godine stariji Dikaprio ostavio ovu mladu lepoticu.

Kamila Morone
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Podsetimo, Kamila je karijeru u svetu poznatih započela prvo u svetu glume, u filmu Bukovski iz 2013. godine. Zatim se okušala u modelingu, kada se 2016. godine pojavila na naslovnoj strani turskog izdanja časopisa Vog. Naredne godine debitovala je na pisti na Moskino reviji kao model. Ipak, 2018 . godine opet se vraća glumi i igra u filmu Death Wish. Nakon toga dobija ulogu u još jednom filmu i tada napušta modeling.

Javnost je, ipak, navviše zna po vezi sa čuvenim holivudskim glumcem Leonardom Dikaprijom, sa kojim je bila u vezi pet godina. Vezu sa njim započela je 2018. kada je i odlučila da napusti modeling, a okrene se glumi, piše Dejli mejl. Nakon što je napunila 25 godina ove godine u avgustu, par je raskinuo, ali i dalje su u kontaktu i u odilčnim odnosima.

Bivši par se navodno redovno viđa jer i dalje zajedno brinu o dva psa rase haski koje su udomili tokom karantina usled epidemije korona virusa 2020. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs