TAMARA JE JEDNA OD 100 ŽENA NA SVETU KOJA IMA NAJLUKSUZNIJE TAŠNE: Samo jedna torba košta 6000 evra, a pogledajte ostale

"Postoji samo jedna stvar koja može momentalno može da mi podigne raspoloženje, a to je nova dizajnerska torba."

Moda
14:59h Autor:
TAMARA JE JEDNA OD 100 ŽENA NA SVETU KOJA IMA NAJLUKSUZNIJE TAŠNE: Samo jedna torba košta 6000 evra, a pogledajte ostale
Kolekcija torbi Tamare Kalinić., Foto: Instagram / Tamara

Jedna od naših najpoznatijih blogerki Tamara Kalinić spada među najuspešnije svetske influenserke. Svakodnevno sa pratiocima deli fotografije svojih stajlinga koji su uvek zapaženi a gotovo da ne postoji modno dešavanje na kome se ona nije pojavila.

Predana je u osmišljavanju zanimljivih modnih kombinacija a veliku strast ima prema aksesoarima, naročito torbama. Zbog pljačke stana nedavno se preselila iz Pariza u Milano. Nakon ovog ni malo prijatnog događaja prilikom kog su joj odnete torbe u vrednosti preko 300.000 eura, luksuzni modni brendovi su joj ponudili pomoć.

Ona danas poseduje kolekciju najskupljih "Hermes" torbi. Cena prosečne takve torbe je od 6.000 evra, pa sve do 300.000e u zavisnosti od kvaliteta kože. O ovoj impresivnoj kolekciji torbi, ali i životu bivše farmaceutkinje pisao je i britanski “Daily mail” koji ju je uvrstio među žene sa najskupljim torbama.

Rođena je u Novom Sadu, a svoj posao u oblasti farmaciji je napustila kako bi se posvetila isključivo blogovanju. Ljubav prema torbama je više vezuje za dobar osećaj kojima prilikom kupovine .“Postoji samo jedna stvar koja momentalno može da mi podigne raspoloženje, a to je nova dizajnerska torba", rekla je Tamara jednom prilikom.

Posebnu pažnju je privukla njena izjava u kojoj je rekla da je nakon raskida trogodišnje veze otišla u radnju i potrošila 1.600 funti na Celine torbu jedino što joj je instant popravilo dan.

U galeriji pogledajte koje sve modele torbi poseduje naša inluenserka i kako ih kombinuje za različite događaje.

1 / 24 Foto: Profimedia

Kada mi je mama u tinejdžerskim danima kupila prvu Gucci torbu bila sam van sebe od uzbuđenja. Nosila sam je svakog dana dok se nije raspala. I dan danas je čuvam”, davno je ispričala Tamara Kalinić.

Među omiljenim brendovima torbi su joj Louis Vuitton, Dior, Valentino, Hermes, Chanel, Prada, Bottega Veneta...prenosi Wanted.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs