Tamari Kalinić ukraden kofer, a influenserka nudi 5.000 evra za informaciju: "Evo šta se sve u njemu nalazi..."

Tamara Kalinić je opljačkana dok je putovala vozom sasvojim verenikom Filipom

Vip priča
Autor:
Tamari Kalinić ukraden kofer, a influenserka nudi 5.000 evra za informaciju: "Evo šta se sve u njemu nalazi..."
Foto: Instagram / Tamara

Najpoznatija svetska i naša influenserka Tamara Kalinić opljačkana je dok je putovala vozom. Naime, dok je bila u društvu svog dečka, Filipa Testa, Tamara je primetila da joj je nestao kofer sa ličnim stvarima.

Tamara je na svom Instagram profilu objavila da joj je nepoznati muškarac ukrao kofer s ličnim stvarima u vozu. Na Instagramu je objavila fotografiju kofera i napisala da će dati 5.000 evra onome ko nađe lopova.

"Unutra nije bilo nakita, satova, "ermes" torbica, ničega takvog, samo stvari koje volim i do kojih mi je stalo. Samo neke lične stvari, šminka i tri kamere kojima snimam videe i fotografije. Kofer ima moje inicijale pa nije previše vredan za prodaju. Ako ga neko vidi u Milanu, nudim 5.000 evra nagradu ako predate lika koji ga je ukrao", napisala je Tamara. Potom je dodala da je u koferu bila skupa odeća, torba i cipele, za koje je, kako kaže, jako vezana.

Tamara Kalinić
foto: Printscreen/Instagram

Stalno na meti lopova

Tamaru su već opljačkali pre tri godine, u njenom stanu, u Parizu. Provalnici su, dok ona nije bilo u stanu, ušli kroz prozor koji gleda na unutrašnje dvorište. Tada su joj ukrali vredne stvari. Lopovi su uzeli njene skupe satove, dizajnerske torbice i druge luksuzne predmete, piše Najžena.

1 / 12 Foto: preentscreen/Youtube
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs