Mali broj Srpkinja je postiglo ovoliko u životu kao ona: Snimila Tiktok sa Naomi Kembel i mreže ne prestaju da bruje

Kada su ljudi videli Naomi Kembel sa najuticajnijom Srpkinjom, komentari ne prestaju da se nižu.

Celebrities
Autor:
Mali broj Srpkinja je postiglo ovoliko u životu kao ona: Snimila Tiktok sa Naomi Kembel i mreže ne prestaju da bruje
Foto: Printscreen/ TikTok

Tamara Kalinić već godinama osvaja svetsku scenu kao influenserka, te je tokom svoje dugogodišnje karijere zabeležila saradnje sa najvećim svetskim brendovima i rado je viđen gost na prestižnim događajima širom sveta.

Tako je Tamara sada na svom Tiktok profilu podelila snimak koji je privukao posebnu pažnju njenih fanova. Naime, u društvu legendarne manekenke Naomi Kembel, Tamara je uoči Šanel revije u Parizu rekreirala scenu iz kultne serije "Tračara".

@tamara It really is aurevoir as @Naomi Campbell said because we dont wanna be late for @Chanel ♬ original sound - Tamara Kalinic

U sekciji za komentare, Tamarini pratioci su bili oduševljeni ovim neočekivanim duom i poručili su joj da su jako ponosni na nju.

„Pratim te jos od kada si snimala Pandorinu narukvicu, i kolekciju lakova za nokte. Dokle si ti dogurala. Bravooooo“, „Jednog dana je opljačkaju u vozu, a drugog spontano snima TikTok sa najpoznatijim supermodelom na svetu“, „Bravo Tamara. Snovi se ostvaruju“, samo su neki od komentara.

Tamara Kalinić
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, prijateljstvo Tamare Kalinić i Naomi Kembel datira godinama unazad. Njih dve su zajedno proslavile Novu godinu u Dubaiju, na luskuznom odmaralištu u atmosferi koja je oduzimala dah.

Naomi Kembel je prošle godine na svet dočekala svoje drugo dete, koje je dobila preko surogat majke i odgajaće ga kao samohrani roditelj.

Stil/City Magazine

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs