CECA U NIKAD IZAZVONIJIM IZDANJIMA, U PRVOM PLANU IZJAVANE NOGE: Evo kako održava VITKU LINIJU na pragu 6. decenije

Ceca Ražnatović pojavila se u izazovnom roze kompletu i ostavila pripadnike jačeg pola bez daha!

Moda
19:31h Autor:
CECA U NIKAD IZAZVONIJIM IZDANJIMA, U PRVOM PLANU IZJAVANE NOGE: Evo kako održava VITKU LINIJU na pragu 6. decenije
Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Jedna od naših najvećih muzičkih zvezda Svetlana Ražnatović u junu je proslavila 50. rođendan, ali sudeći po njenom izgledu, za Cecu su godine samo broj! Mnogi njeni obožavaoci ističu da što je starija, to je sve seksepilnija, te se mnogi dive njenoj maldolikosti i perfektnom stilu. A kada se pre nekoliko dana pojavila i otmenom, ali izazovnom roze komletnu, krenula je lavina kompimenata na račun pevačicinog stasa. Međutim, to nije jedini stajling koji je izazvao burne reakcije.

Naime, Ceca se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" u veoma izaovnom autfitu, a do izražaja su došle njene vitke noge. Za ovu emisiju izabrala pink komplet, haljinu i blejzer od istog materijala. Ceo stajlin upotpunila je biserima i preskupom Šanel torbicom, te su mnogi istakli da je poput prave Barbike.

Svetlana Ražnatović
foto: ATA Images

Pre toga se pojavila u uskoj crnoj haljini koja je pratila liniju tela, te su Cecine obline sve ostavile bez daha.

Svetlana Ražnatović
foto: ATA Images

Ali, nije joj ni strano da se pojavi i u potpuni opuštenom izdanju bez trunke šminke.

Svetlana Ražnatović
foto: ATA Images

Kako ova balkanska zvezda izgleda poput devojčice u 6. deceniji?

Iako svojom savršenom linijom oduševljava mnoge, prizanje da do tako izvajanog tela nije lako doći.

- Veljko i Anastasija dugo već treniraju, Veljko profesionalno i osvaja trofeje za to, Anastasija trenira i vodi računa šta jede. Ja sam krenula, ali ne iz prevelike ljubavi prema sportu, već zato što moram jer se bolje osećam - rekla je nedavno Ceca.

1 / 5 Foto: ATA Images

Uopšte nije ljubitelj napornih treninga, samo je istrajna u tome kako bi održala top formu.

- Mučim se u teretani, jako mi je teško, kada krenem da dižem tegove, mrzim sebe najviše na svetu što pojedem nešto što ne treba. Umirem u teretani, ali dobro, ide život - zaključila je.

Sa druge strane, vodi računa i o ishranu, te je jednom prilikom otkrila i kako je uspela da skine nekoliko kilograma viška koji su je dugo mučili.

- Nikada nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Međutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim. Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja - rekla je Ceca svojevremeno i dodala:

- Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome.

Priznaje da joj nije bilo lako da se navikne na nov režim ishrane-

- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Između svakog oborka mora da prođe 3 do 4 sata - objašnjava.

Ne može da odoli slatkišima, te se trudi da jede zdrave poslastice.

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I najvažnije pravilo je da ako jedna dan prekršite dijetu, sutradan se vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom "od ponedeljka ću" - zaključila je.

Kako izgleda Cecin jelovnik za jedan dan?

Doručak: ovsene pahuljice sa voćem i čija semenkama

Ručak: orada i zelena salata

Večera: potaž od bundeve

Naglo se ugojia 10 kilograma

Veliki problem sa kilažom imlala je 2015. i 2016. godine, kada se neočekivano ugojila oko 10 kilograma.

- Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu, izgledalo je kao da sam se strašno ugojia, a uzrok je bio ženski hormonalni dizbalans. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bilo najveći problem. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila- objasnila je Ceca jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs