OVAKO IZGLEDAJU FRANCUSKINJE KADA IH NIKO NE GLEDA: Evo zašto važe za najbolje obučene žene

Ako se pitate kako se oblače Francuskine kada ih niko ne gleda, na pravom ste mestu.

Moda
12:25h Autor:
OVAKO IZGLEDAJU FRANCUSKINJE KADA IH NIKO NE GLEDA: Evo zašto važe za najbolje obučene žene
Foto: Profimedia

S obzirom na to da se smatra jednom od 3 najveće modne metropole, Pariz može da se pohvali ženama od stila koje izgledaju besprekorno i u najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji.

Odaju utisak kao da su rođene modno osvešćene na način da svaki novi komad lako kombinuju sa već fabrički postavljenim stilom. Zanimljivo je da žene na ulicama Pariza uvek izgledaju otmeno i doterano, iz čega se može zaključiti da im je istančani stil usađen od malih nogu.

Poznato je da Parižanke obožavaju detalje kojima podižu i najjednostavniji outfit, a osim beretki, to rado čine šeširima, šalovima ili kapama u boji.

Parižanke znaju da je koža uvek u modi i kombinuju je na najbolji način.

Da se Parižanke ne odlučuju za dezene je samo još jedna u nizu predrasuda. Obožavaju da svom basic outfitu pridodaju jedan komad kojiu vidu zanimljive šare ili materijala daje dašak boje i razigranosti celokupnom izgledu.

Bez obzira na to koje je godišnje doba, trench mantil čini da svaki outfit izgleda elegantno. Bilo da ga nose preko džempera, pantalona i čizama zimi ili bermuda i majice leti, ovaj komad je za francuske žene klasik.

Mnohromatske kombinacije ekscentričnih boja Parižanke uvek iznensu kao na modnoj reviji.

Ne samo da Francuskinje ispunjuju naša modna očekivanja - ona ih nadmašuju - uvek i na svakom koraku.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs