UĐITE SPREMNI U ZIMU: Ova 3 dezena kaputa će biti apsolutni hit ove sezone, jer stoje baš svakoj konstrukciji tela

Izdvojili smo 3 dezena kaputa koja će biti popularna ove zime

Moda
Autor:
UĐITE SPREMNI U ZIMU: Ova 3 dezena kaputa će biti apsolutni hit ove sezone, jer stoje baš svakoj konstrukciji tela
Kaputi, Foto: Profimedia

Kaputi će vam ove zime biti idealan dodatak da upotpunite svoj izgled i započnete zimu sa stilom. Ove sezone ćete imati priliku da ih kombinujete sa svakom odevnom kombinacijom, čineći ih svestranim i neizostavnim delom vaše garderobe. Dok razmatrate različite opcije, razmislite o nekoliko ključnih trendova koji će vladati ovom zimom.

Moda, Kaput, Torba, čizme
foto: Shutterstock

Jedan od dominantnih trendova su duži kaputi koji često sežu ispod kolena. Ovi kaputi ne samo da izgledaju elegantno, već i pružaju izvanrednu zaštitu od hladnoće.

Krem duži kaputi

Krem duži kaputi su posebno popularni ove sezone. Krem boja ima neodoljivu ženstvenost i može transformisati svaku kombinaciju, dodajući joj notu elegancije. Iako se možda čini manje praktičnim zbog svetle boje, krem kaput privlači pažnju i daje dojam luksuza. Ovaj model kaputa je pravi must-have za svaku ženu koja ceni stil. Možete ga nositi uz elegantne večernje kombinacije, ali i upariti s kežual odećom za svakodnevne prigode.

Moda, Kaput, Torbica, Helanke
foto: Shutterstock

Dezen riblje kosti

Još jedan klasičan izbor je kaput s dezenom riblje kosti. Ovaj uzorak nikada nije izašao iz mode i uvek je bio sinonim za eleganciju. Bez obzira na to nosite li duži ili kraći model, kaput s dezenom riblje kosti će pridoneti vašem zimskom izgledu. Njegova suptilna prisutnost čini ga nenametljivim, ali istovremeno ima snažan uticaj na kompletnu odjevnu kombinaciju. Možete eksperimentisati s različitim krojevima i spojevima, stvarajući jedinstveni i vrlo elegantan izgled.

Kaput sa krznenim detaljem

Kao poseban naglasak ove zimske sezone, krzneni detalji se vraćaju u modu, ali ovog puta se pojavljuju na kaputima. Kaputi s krznenim kragnama i rukavima su trend koji će dominirati modnom scenom. Kombinirajući toplinu krzna s klasičnim kaputom, stvarate savršen spoj elegancije i funkcionalnosti. Važno je napomenuti da prilikom kombiniranja kaputa i krznenih detalja trebate voditi računa o vrsti krzna, održavajući doslednost kako biste postigli koherentan izgled.

džemper haljina, kaput, plavuša, haljina
foto: Profimedia

S obzirom na ove trendove, imate priliku da personalizujete svoj zimski stil, istražujući različite opcije i kombinacije koje će vam omogućiti da zablistate tokom hladnih dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs