KAKO SADA IZGLEDA CECINA VILA U ŽITORAĐI? U sred sela visoke kupole, sve u staklu, a izjava komšija je sve IZNANADILA

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u mestu Žitorađa u blizini Prokuplja

Celebrities
12:53h Autor:
KAKO SADA IZGLEDA CECINA VILA U ŽITORAĐI? U sred sela visoke kupole, sve u staklu, a izjava komšija je sve IZNANADILA
Ceca Ražnatović, Foto: preentscreen/Youtube

Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpoznatijih pevačica Balkana, potiče iz Žitorađe, malog mesta u blizini Prokuplja.

Odrasla je sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom Veličković. Nedavno je ekipa emisije Paparaco Lov imala priliku da snimi porodičnu kuću Ražnatovića, čime su otkriveni delići Cecinog privatnog života, ali i mišljenje komšija o slavnoj pevačici, kao i sećanja na njeno odrastanje.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Meštani Žitorađe su istakli da je Cecina sestra Lidija češći gost u rodnom mestu, ali da pamte Svetlanu kao izuzetno posvećenu učenicu, uprkos tome što je zbog svoje muzičke karijere završila školu vanredno. Njena strast prema muzici i pevanju bila je očigledna još u mladosti. Jedna od komšinica je istakla: "Bila je odličan đak i uvek je volela da peva."

1 / 7 Foto: preentscreen/Youtube

Cecini roditelji, Slobodan i Mira Veličković, žive u impozantnoj vili smeštenoj u Žitorađi. Kuća je opisana kao velika, sva u staklu i kupolama, okružena visokim betonskim zidom koji pruža privatnost porodici Ražnatović. Ova neobična arhitektura samo je jedan od mnogih detalja koji bude radoznalost lokalnih stanovnika i medija.

Tako se otkriva da iza svetala reflektora, Cecin život u malom mestu nosi i svoje priče, isprepletane sa sećanjima komšija i porodičnim vezama koje čine deo njenog bogatog životnog putovanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs