2 SPAVAĆE SOBE, KUHINJA, KUPATILO I DNEVNI BORAVAK: Sve je stalo u kuću od kontejnera - DA LI JE OVO NAJLEPŠA VIKENDICA?

Ukoliko ste vlasnik parčeta zemlje, probajte da na njemu napravite kućicu po uzoru na ovaj dizajn

Enterijer
21:28h Autor:
2 SPAVAĆE SOBE, KUHINJA, KUPATILO I DNEVNI BORAVAK: Sve je stalo u kuću od kontejnera - DA LI JE OVO NAJLEPŠA VIKENDICA?
Kuća od 2 spavaće sobe napravljena od kontejnera, Foto: Printscreen/youtube/Tiny House On Field

Ako planirate gradnju kuće, a nije vam do toga da ulazite u velike kredite i dom "savijate" preko trideset godina, možda je dobra opcija kontejner za stanovanje. Cene ovih objekata kreću se od oko 500 evra po kvadratu pa naviše, ali imajte u vidu da je nephodno izdvojiti vreme za sređivanje, uklapanje, izolaciju, transport i drugo - da bi se ovakav objekat pretvorio u dom.

Ljudi su danas mahom željni minimalizma, pa sve više žive u maksimalno 50 kvadrata u kojih stane četveročlana porodica.

Inspirisanim nekim novim načinom življenja, danas vam predstavljamo kuću napravljenu od kontejnera za stanovanje, a u ovu malu kvadraturu "stala" je kuhinja, dnevni boravak, kupatilo i 2 sobe.

1 / 7 Foto: Printscreen/youtube/Tiny House On Field

Male kuće su postale veoma popularne jer su ekonomične i ekološki prihvatljive. Kad je reč o zemljotresu i ostalim prirodnim katastrofama, kuće napravljene od kontejnera za stanovanje dokazano su otpornije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs