NEVEROVATNO

Od starog kontejnera napravili oazu za uživanje: Uz dobru organizaciju sve potrebno za život stane u 12 kvadrata!(VIDEO)

Izgled ove kuće će vas oduševiti

 

Enterijer 23.10.2020. - 12:52h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube / Living Big In A Tiny House

Bračni par sa Novog Zelanda je na zadivljujućoj lokaciji sebi napravio pravi mali raj na zemlji. Da stvar bude još interesantnija, u stari kontejner od samo 12 kvadrata su smestili sve što im je potrebno za život i uživanje. 

 

Uz minimalno ulaganje dobili su luksuzan prostor u kojem uživaju preko cele godine. 

 

Da za uživanje nije potreban ni skup hotel sa 5 zvezdica i prostranom sobom, njih dvoje su čist dokaz. Kada vidite kako izgleda unutrašnjost, ostaćete bez teksta.

foto: Printscreen Youtube / Living Big In A Tiny House

Tu je sve, kupatilo, kuhinja, dnevna i spavaća soba sa udobnim ležajem. Baš sve što je potrebno za lep život i potpuno uživanje.

foto: Printscreen Youtube / Living Big In A Tiny House

Iako je prostor mali, sve je skockano savršeno. Uz dobru organizaciju moguće je sve dobro rasporedit i učiniti sa kuća vizuelno deluje mnogo prostranije.

foto: Printscreen Youtube / Living Big In A Tiny House

Ono što ovoj kući daje posebnu čar je pogled koji se pruža i terasa. Duž cele jedne strane kontejnera nalaze se prozori koji mogu i potpuno da se otvore i naprave pravu čaroliju.

 

Ovaj bračni par ovde provodi najviše vremena i kažu da je ovo najveći lukzus koji su sebi mogli da obezbede. "Ništa nam više nije potrebno za sreću", kažu oni.

 

U video prilogu poledajte kako izgleda cela kuća:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...