Hrabrost

Samohrana majka sama napravila sebi kuću: Raj od 18,5 kvadrata o kome svi pričaju! (FOTO, VIDEO)

Nakon dva propala braka, izgubljenoj kući, Mišel je odlučila da sama sebi sagradi dom

Enterijer
Autor:
Foto: Printscreen/ youtube/ FLORB

Donedavno je Mišel Boil bila prisiljena da mesečno iznajmljuje kuću u Oregonu za 1.173 evra.

 

Zbog visoke najamnine, a male plate, Mišel nije imala nikakve šanse da uštedi. Sve što je zaradila, radeći u kafiću, davala je na troškove i hranu.

 

Jedva je krpila kraj sa krajem, sve do momenta kada su se njena deca osamostalila. Tada je Mišel odlučila da uzme stvari u svoje ruke. Rešila je da sama za sebe sagradi malu kućicu.

 

Boja plemstva, glamura i moći, privlači novac u kuću kao magnet: Kako da oplemenite svoj dom ljubičastom bojom! (FOTO)

foto: Printscreen/ youtube/ FLORB

 

Počela je da proučava tutorijale u kojima su ljudi pričali kako su izgradili male kućice. Uspela je da sam vrlo malo novca sagradi kuću u koju se preselila iz velike kuće koju je iznajmljivala.

 

Mišel je mesečno trošila 1.173 evra na iznajmljivanje kuće koja je imala tri spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, hodnik i garažu. Sada živi u kućici od 18,5 kvadrata. Za iznajmljivanje malog komada zemlje na kojem stoji kućica, Mišel plaća samo 58 evra, a u ovaj iznos je uračunat i priključak za struju, vodu i WIFI.


20 stvari koje privlače sreću, i 10 stvari koje privlače nesreću u kuću: Na dobrim temeljima počiva blagostanje!

foto: Printscreen/ youtube/ FLORB

 

"Ne samo da sam sama sagradila kuću, ja sam je i projektovala," kaže Mišel.

Sav nameštaj u kućici je iz 40 ih ili 50 ih godina prošlog veka. Ova hrabra žena je dve godine skupljala nameštaj imajući u vidu da će jednom imati svoju kuću.

 

Kada gledate ove fotografije i video, imate osećaj da je kuća veća od 18,5 kvadrata. Međutim, Mišel kaže da je srećnija u ovoj kućici, nego u onoj velikoj koju je iznajmljivala dok su deca živela sa njom.

 

Par kupio ukletu kuću iz čuvenog horor filma: Ono što se tamo dešava, ne biste poželeli ni najgorem neprijatelju! (FOTO)

foto: Printscreen/ youtube/ FLORB

 

Danas Mišel gradi i projektuje kuće i za druge ljude koji žele da smanje troškove života. Njen san je postao njen posao sa većim primanjima nego što se ikad nadala!

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...