MAJKA KEJT MIDLTON OSLANJA SE NA JEDNO VAŽNO PRAVILO: U teškim momentima KEROL zna šta treba da radi

Od kako je saznala da ima rak, Kejt Midlton najveću podršku dobija od majke, Kerol Midlton koja bukvalno svaki sekudn bdi iznad nje

Porodica
MAJKA KEJT MIDLTON OSLANJA SE NA JEDNO VAŽNO PRAVILO: U teškim momentima KEROL zna šta treba da radi
Foto: Max Mumby/Kelvin Bruce / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kerol Midlton je bukvalno najveći oslonac za Kejt Midlton u trenucima kada se bori protiv raka.

Kejt Midlton je trenutno fokusirana na ozdravljenje, te se veruje da se sa Vilijamom i decom nalazi u Anmer Holu, na porodičnom imanju.

Izvor blizak Midlton porodici naveo je da je Kerol bila tu za Kejt i decu te da je imala jedini cilj, da im se nađe u svakoj situaciji.

"Ona je pritekla u pomoć, pružila im je sigurnost i bila je kamen za Kejt i Vilijama dok su se borili sa teškim vestima.

Kerol Midlton, Majkl Midlton
foto: Profimedia

Kerol je bila pokretačka snaga koja održava porodicu na okupu uz minimalnu gužvu i maksimalnu skromnost. Vozila je i dovodila Džordža, Luisa i Šarlot, vodila ih na školske sportske utakmice i pružala im beskrajnu podršku. Bila je prava Meri Popins."

Otkako je njihova ćerka počela da izlazi sa princom Vilijamom, Kerol i Majkl Midlton su se držali s poštovanjem i retko su davali intervjue o svojim i kraljevskim vezama. Par je takođe pohvaljen zbog toga što je pružio osećaj normalnosti Vilijamu i Kejt uprkos njihovoj popularnosti, i što su pokazali svom kraljevskom zetu kako funkcioniše „porodica puna ljubavi i podrške“.

Kerol Midlton, Majkl Midlton
foto: Reuters / Toby Melville

Kraljevski komentator i biograf Dankan Larkomb rekao je za Mirror: „Mislim da su Kerol i Majkl odmah saznali za rak, kada i Kejt, i da su igrali važnu ulogu u držanju porodice na okupu. Oni su bukvalno neka vrsta sigurnosnog ćebeta za decu i Kejt.

Midltonovi su savršeni protivotrov za pompu i raskoš kraljevske porodice, jer su oni sasvim obična porodična jedinica, što će biti važno za oporavak same Kejt. Mislim da ćemo sada videti u narednim nedeljama i meseci da li se Vilijam zaista oslanja na porodicu Midlton."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs