KEJT MIDLTON JE BILA PRIMORANA DA JAVNO PRIZNA DA IMA RAK: Najnovije saznanje o zdravstvenom stanju princeze ŠOKIRA

Iz britanske kraljevske porodice stižu vesti da je Kejt Midlton bila primorana da se obrati javnosti i otkrije da boluje od raka, iz jednog razloga

Vip priča
KEJT MIDLTON JE BILA PRIMORANA DA JAVNO PRIZNA DA IMA RAK: Najnovije saznanje o zdravstvenom stanju princeze ŠOKIRA
Foto: Printscreen/Instagram

Kejt Midlton je morala brže bolje da snimi video sa priznanjem da ima rak i pusti ga u javnost, nakon što je informacija o njenom zdravstvenom stanju procurila u janost, otkriva Dejli Mejl.

Kejt je zato 22. marta poslala video poruku javnosti u kojoj kaže kako ima rak i kako je "podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji". Međutim, dobro upućeni izvori tvrde da Kejt nije bila saterana u ćošak globalnim pitanjem "Gde je Kejt?", već time što je neko saznao za njenu bolest.

Nejasno je da li je vest procurila iz Londonske klinike, gde je princeza u januaru podvrgnuta operaciji abdomena, ili sa nekog drugog mesta.

Nakon višenedeljnih mahnitih spekulacija na društvenim mrežama o njenom zdravlju i dobrobiti, Kejt je pre nešto više od nedelju dana objavila iskrenu video poruku, potvrđujući da je na hemoterapiji zbog raka.

Oblik raka nije otkriven, ali buduća kraljica je započela kurs 'preventivne hemoterapije' krajem februara, i kaže se da ima pozitivan način razmišljanja o svom oporavku i da je dobro raspoložena.

Sada se Kejt i Vilijam nalaze na privatnom imanju sa decom i do daljenjeg neće obavljati dužnosti vezane za kraljevsku porodicu.

Kejt Midlton
foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kralj Čarls je takođe u fazi lečenja od raka, ali se on pojavio na misi povodom Uskrsa, a ranije je izjavio kako je "ponosan na svoju voljenu snaju" zbog hrabrosti da govori o lečenju i bolesti.

Kraljica Kamila je prošlog vikenda rekla da je princeza od Velsa "oduševena" podrškom javnosti.

Princ Vilijam trebalo bi da se vrati javnim dužnostima nakon što se njegova deca vrate u školu posle uskršnjeg raspusta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs