U LUKSUZU OD POLA MILIONA EVRA ŽIVE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP: O vili sa 4 spavaće sobe mnogi mogu samo da maštaju

Vila u kojoj žive Aleksandra Prijović i Filip Živojinović je vrlo impozantna, ali naginje ka minimalizmu

Celebrities
Autor:
U LUKSUZU OD POLA MILIONA EVRA ŽIVE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP: O vili sa 4 spavaće sobe mnogi mogu samo da maštaju
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Aleksandra Prijović, popularna pevačica na estradi, trenutno je u fokusu medijske pažnje zbog niza koncerata koje planira da održi u Beogradu. Međutim, osim svoje muzičke karijere, Aleksandra je privukla pažnju javnosti i zbog impresivne vile u kojoj sa suprugom Filipom Živojinovićem živi na prestižnoj lokaciji - Bežanijska kosa, prenosi Zadovoljna.

Ono što prvo privlači pažnju kod ove luksuzne nekretnine je njen izuzetno visok cena. Kada su se Aleksandra i Filip uselili u ovu vilu pre nekoliko godina, pojavila se informacija da su uložili čak pola miliona evra. Ova impozantna cifra odmah sugeriše da se radi o domu sa ekskluzivnim sadržajima i opremom.

Fotografije ove vile koje su Aleksandra i Filip povremeno delili na društvenim mrežama samo potvrđuju luksuznu priču. Iako detalji unutrašnjosti nisu široko poznati, jasno je da je kuća opremljena sa ukusom i stilom. Verovatno su u njoj prisutni elegantni detalji, vrhunska tehnologija i prostrani prostori koji odražavaju njihov visoki društveni status.

Bežanijska kosa, gde se ova vila nalazi, predstavlja jedno od najprestižnijih područja u Beogradu, poznato po bogatstvu i luksuzu. S obzirom na to da su Aleksandra i Filip odabrili da ovde izgrade svoj dom, to dodatno potvrđuje njihovu finansijsku moć i društveni ugled.

Sve u svemu, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović žive u impresivnoj vili na Bežanijskoj kosi koja je postala predmet interesovanja medija i javnosti zbog svoje visoke cene i luksuznog izgleda. Ova kuća je samo jedan od mnogih simbola njihovog uspeha u muzičkoj i društvenoj sferi.

Vila Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je pravo remek-delo luksuza i elegancije. Dok se izvana može uočiti visoka ograda koja na prvi pogled može delovati hladno, unutrašnjost ove nekretnine ispričava potpuno drugačiju priču.

Iako dizajn ove vile naginje minimalizmu, ona svakako odiše toplinom i udobnošću. Detalja možda nema mnogo, ali svaki odabrani element doprinosi harmoničnom skladu cele kuće. Nameštaj u unutrašnjosti pretežno je u nežnim tonovima, kombinirajući nijanse sive, bež i bele. Ovakav izbor boja stvara atmosferu smirenosti i elegancije, čineći prostor prijatnim za boravak.

Posebno je impresivan aspekt ovog doma veličanstveni prozori koji sežu od poda do plafona. Ovi prozori obasjavaju unutrašnjost prirodnim svetlom i pružaju pogled na predivno uređeno dvorište. Dugim zavesama se može kontrolisati nivo svetla i privatnosti prema želji. Ovo stvara sklad između unutrašnjosti i spoljnog okruženja, što dodatno doprinosi prijatnom ambijentu u kući.

Domaći mediji su izvestili da ova vila ima četiri prostrane spavaće sobe, što ukazuje na njenu funkcionalnost i pogodnost za porodični život. S obzirom na to da Aleksandra i Filip imaju dete, ovo je sigurno korisna dodatna pogodnost.

Takođe, vila ima impozantnu terasu koja je prostrana i natkrivena. Ova terasa je pravo mesto za opuštanje i druženje s prijateljima i porodicom. Oivičena zelenilom, terasa nudi osvežavajući kontrast betonskim i staklenim površinama kuće.

Sve u svemu, vila Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića ne samo da privlači pažnju svojom cenom i luksuzom, već i svojim pažljivo dizajniranim enterijerom i prelepim dvorištem. Ovaj dom odiše toplinom i udobnošću, pružajući savremenu eleganciju u kombinaciji s funkcionalnošću, čineći ga savršenim mestom za život poznatog para.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs