KO JE BIVŠI MUŽ MARIJE KARAN KOJI JOJ JE POKLONIO PENTHAUS: Živeli su u braku 7 godina, a sve je iznenadila njena ODLUKA

Iz braka sa prvim mužem Marija ima sina, a sad je napomolu nova velika ljubav

Celebrities
18:27h Autor:
KO JE BIVŠI MUŽ MARIJE KARAN KOJI JOJ JE POKLONIO PENTHAUS: Živeli su u braku 7 godina, a sve je iznenadila njena ODLUKA
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Marija Karan, poznata glumica čije lice i talenat osvajaju gledaoce širom sveta, već dugi niz godina slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena u filmskoj industriji. Njena karijera je počela da sjaji svetlucavim zvezdama još kada je zasjala u filmu "Kad porastem biću Kengur". Ova uloga je brzo osvojila srca publike, a mnogi su mislili da će se Marija posvetiti svojoj karijeri u Srbiji i internacionalnoj filmskoj sceni.

Međutim, sudbina je imala drugačije planove za nju. U trenutku kada su mnogi očekivali da će ostati u Srbiji i graditi svoju karijeru, Marija je napustila rodnu zemlju i zaputila se prema Sjedinjenim Američkim Državama. Tamo je pronašla ne samo svoju sreću, već i ljubav svog života.

Marija Karan
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Marija i Džoel su jako posvećeni roditelji, te su i pored razvoda rešili da ostanu u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog naslednika Marka Lea. Njih dvoje su ostavili sve ljubavne nesuglasice po strani i sada su samo usredsređeni da sin ne trpi zbog njihovog rastanka - rekao je izvor blizak našoj glumici svojevremeno.

Marija i Džoel Lubin su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i trude se da održe porodičnu atmosferu kako bi njihov sin imao lepo i srećno detinjstvo

Njihova ljubav je brzo rasla i uskoro su odlučili da zajedno zakorače u brak. 2014. godine, ovo prelepo i zaljubljeno parče izgovorilo je sudbonosno "da" jedno drugome. Venčanje je bilo spektakularno i luksuzno, baš kao što to dolikuje svjetskim zvezdama. Sjaj i glamur su blistali na svakom koraku, a njihova sreća bila je zarazna.

Marija Karan, Džoel Lubin
foto: Profimedia

No, Marija i Džoel nisu zaboravili na svoje korene. Nakon glamurozne proslave u Americi, odlučili su da organiziraju intimnu proslavu u Srbiji, kako bi i domaća publika mogla da uživa u njihovoj sreći. Crkveno venčanje održano je u prelepom ambijentu crkve Ružice na Kalemegdanu, a ovaj trenutak je bio ispunjen toplinom i tradicijom.

Kako su medji tada spekulisali glavni razlog razvoda je bio taj što je glumica želela da se vrati poslu, a nije mogla da dobije angažman u Holivudu, pa je često putovala u Srbiju. Velika udaljenost i poslovne obaveze su ih udaljile i rešili su da stave tačku na svoj brak.

Džoel Lubin, Marija Karan
foto: Instagram / Marakaran

Ipak, čini se da je ljubav ponovo zakucala na njena vrata. Danas je kao bomba srpksim medijima odjeknula vest da je Mariju verio sin poznatog crnogorskog političara, Marko Gvozdenović.

Da li će i ovog puta biti spektakularne proslave i velike luksuzne svadbe ostaje nam da vidimo.

Marija Karan je tako ostvarila svoj san o ljubavi i braku izvan granica Srbije, ali nije zaboravila svoje poreklo. Njena priča je inspiracija mnogima, pokazujući da ljubav može da vas odvede na najudaljenije destinacije, ali da nikada ne zaboravite odakle potičete i svoje korene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs