ELA SE RAZVODI I SADA ČITAV REGION BRUJI O NJOJ: Bila je PUNA PARA, a radila je kao konobarica! OVAKO je upoznala muža

Od njenog prvog javnog pojavljivanja, izgled i ponašanje Ele Dvornik značajno se promenio

Vip priča
12:32h Autor:
ELA SE RAZVODI I SADA ČITAV REGION BRUJI O NJOJ: Bila je PUNA PARA, a radila je kao konobarica! OVAKO je upoznala muža
Biografija Ele Dvornik, Foto: Instagram / eladvornik

Ovih dana ceo region piše o Eli Dvornik i njenom razvodu koji će, čini se, biti sve samo ne brz i lak.

Ko je uopšte ova mlada i uspešna žena o kojoj svi pišu?

Ela Dvornik (32) je ćerka čuvenog pevača Dina Dvornika, i unuka glumca Borisa Dvornika. Rođena je 23. decembra 1990. godine u Zagrebu, gde je provela svoje detinjstvo. Još kao dete dosta je proputovala sa majkom Danijelom, koja je smatrala da Ela treba puno da putuje da bi učila nove jezike i upoznavala nove kulture.

Njen prvi posao vezan za javnu scenu bio je uloga u humorističkoj seriji Rođaci, da bi potom prešla u muzičke vode. Do 2012. godine objavila je pet pesama, od kojih je najveći uspeh postigla pesma Hentai. Za ovu numeru uradila je provokativni spot, i jednu strofu peva na japanskom jeziku - to je bio njen pokušaj da se probije na japansko tržište. Spot je dobio oznaku "samo za punoletne", ali Ela nije uspela da napravi veliku muzičku karijeru u ovoj zemlji.

Bila je veoma buntovna tinejdžerka. Nosila je brojne pirsinge - na pupku, usnama, jeziku, negovala grandž stil odevanja i bez problema menjala boju i oblik kose u najneobičnije. Okušala se i kao manekenka, a brojne njene faze mogle su se pratiti u rijaliti šou "Dvornikovi".

Ipak, sa 23 godine, Ela se presila u London i počela da radi kao konobarica u kafićima i restoranima. Uskoro počinje da piše blog i postaje poznata u celom regionu.

Mnogi se sećaju kako je Ela tada drastično promenila imidž - prvo je liniju dovela do savršenstva, a potom je odbacila stil buntovne adolescentkinje i postala uticajna i u svetu mode.

Uspesi su se samo nizali, pa je tako Ela sada jedna od najpopularnijih blogerki sa ovog podneblja i zarađuje poprilično - sama je u jednoj emisiji otkrila kako za mesec dana može da zaradi između deset i 80 hiljada evra.

Tokom boravka u Londonu, 2014. godine u jednom kafiću je upoznala 15 godina starijeg preduzetnika Čarlsa Pirsa. Tri godine kasnije rodila je ćerku Bali Di (6), da bi se dve godine kasnije tajno venčali u Las Vegasu. Par je još jednom objavio srećne vesti, a Ela je na svet donela još jednu devojčicu, Lumi Vren (3).

Ela Dvornik
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Elini uspesi nastavljaju da se nižu, ljubav cveta, sa njenog Instagrama vidimo savršenu sliku srećne porodice.

Ipak, u avgustu ove godine, Ela potvrđuje glasine o razvodu. Šta je tačan uzrok nije želela da otkrije, ali njena porodica ne štedi uskoro bivšeg zeta, javno ga nazivajući lenčugom koja je živela na Elinoj grbači.

"Njegovo zanimanje bilo je muž influenserke", "Sve vreme se rasipa njenim parama", samo su neke od optužbi koje je Elina baka po majci uputila Pirsu preko novina, revoltirana tužbom koju je Britanac podneo protiv njene unuke, a u kojoj traži polovinu porodične kuće u Balama.

Kakav će epilog cele priče biti, ostaje da vidimo, ali posmatrajući Elu i njen put, verujemo da će i iz ovoga izaći kao pobednik.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs