ŽENI I LJUBAVNICI NAPRAVIO DETE U ISTO VREME, PA SE PRAVIO LUD: Kako je šema za jednu noć glumca koštala braka

Vest da Arnold Švarceneger ima vanbračno dete koje se rodilo nekoliko dana nakon njihovog trećeg deteta potpuno je srušila svet Marije Šrajver

Vip priča
Autor:
ŽENI I LJUBAVNICI NAPRAVIO DETE U ISTO VREME, PA SE PRAVIO LUD: Kako je šema za jednu noć glumca koštala braka
Foto: Profimedia

Arnold Švarceneger ženio se samo jednom - punih 35 godina bio je u braku sa novinarkom Marijom Šrajver, koja mu je rodila četvoro dece.

Par se zvanično razveo 2021. godine, bez saopštenja za javnost, nakon što su zajedno prebrodili mnoge krize i probleme, uključujući i skandal sa Švarcenegerovim vanbračnim sinom Džozefom.

Vest da njen suprug ima vanbračno dete koje se rodilo nekoliko dana nakon njihovog trećeg deteta, sina Kristofera, potpuno je srušila Marijin svet. Ispostavilo se da je glumac imao aferu sa svojom tadašnjom kućnom pomoćnicom Mildred Benom. Tada je poverovala da su u pitanju samo tračevi, ali kasnije se ispostavilo da ju je Švarceneger ipak varao.

Na kraju je upravo ta preljuba bila uzrok razvoda čuvenog glumca, a zanimljivo je da sa Mildred uopšte ne komunicira. Glumac neguje lep odnos sa sinom Džozefom, ali sa njegovom majkom se nikada ne čuje i ne viđa.

"Arnold i Mildred se ne druže, ne pričaju često, čak uopšte, ali on uvek želi da bude siguran da je s njom sve u redu i kako je, preko njihovog sina Džozefa, rekao je izvor blizak glumcu za Dejli mejl.

"Drago mu je što Džozef ima lep odnos sa svojom majkom, i iako je zbog te afere uništio brak sa Marijom, on poštuje Mildred kao majku svog deteta. Uvek je tu za Džozefa", dodaje izvor i kaže da je to bila šema za jednu noć koja ih je zauvek vezala. Glumac je preuzeo odgovornost za dete, ali sa njom ne komunicira. Iako se nije rodio u najlepšim okolnostima, glumac obožava svog sina, dodaje izvor.

Švarceneger i njegov sin Džozef izgradili su jak i blizak odnos, a mnogi kažu da je Džozef kopija svog oca.

Bavi se glumom isto kao i njegov otac, dosta polaže na fizički izgled i mišiće kao Arnold, a osim toga, Džozef se bavi muzikom i povremeno radi kao di džej.

Ipak, zanimljvo je da i pored svega Džozef ne nosi prezime svog oca, već majčino.

U galeriji pogledajte kako je čuveni glumac nekada izgledao i sami ćete primetiti sličnost između njega i mladog Džozefa.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs