MARIJA JE PROPALA KAD JE SAZNALA DA JE NJEN MUŽ NAPRAVIO DETE KUĆNOJ POMOĆNICI: Istina pukla kao bomba nakon 13 godina

Sin Arnolda Švarcenegera danas je njegova kopija, a u početku nije hteo da ga prizna kao svoje dete

Celebrities
12:45h Autor:
MARIJA JE PROPALA KAD JE SAZNALA DA JE NJEN MUŽ NAPRAVIO DETE KUĆNOJ POMOĆNICI: Istina pukla kao bomba nakon 13 godina
Marija Šriver, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac i političar Arnold Švarceneger kroz godine je postao istinski simbol akcijskih filmova i jedan od najpoznatijih lica u svetu zabave. Međutim, uprkos svojim impresivnim dostignućima na ekranu i u politici, njegovu karijeru nikada nisu prestali pratiti natpisi o seksualnom skandalu koji su bacili senu na njegovu reputaciju.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Arnold Švarceneger je javnost iznenadio kada se 1986. godine venčao sa svojom dugogodišnjom partnerkom Marijom Šriver. Tokom njihovog braka su dobili četvoro dece, a njihov odnos je često bio viđen kao uzorak skladnog i savršenog holivudskog braka. Oboje su bili javne ličnosti koje su uživale veliki ugled u svojim karijerama, on kao akcijski junak i glumac, a ona kao novinarka i članica poznate Kenedi porodice.

Arnold Švarceneger, Marija Šriver
foto: Profimedia

Uprkos lažnom sjaju njihovog braka, sva idila se urušila 2011. godine kada je javnost saznala za šokantnu istinu. Otkriveno je da je Arnold Švarceneger tokom njihovog braka imao tajnu aferu s porodičnom kućnom pomoćnicom Mildred Baena, rezultirajući rođenjem vanbračnog deteta. Ovaj razotkriveni skandal uzdrmao je Holivud i medije te ozbiljno narušio reputaciju Arnolda.

Iako je Švarceneger pokušao da ispravi svoje greške i izrazi žaljenje, šteta je već bila učinjena. Par se službeno razveo, a cela situacija ostavila je dubok trag na njihovim životima i reputacijama. Arnold Švarceneger, inače poznat po svojoj odlučnosti i borbenom duhu, suočio se s teškim izazovom da se suoči s vlastitim postupcima i posljedicama svog skandala.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Nakon više od 25 godina braka, Marija je donela tešku odluku da zatraži razvod od svog supruga, slavnog glumca Arnolda Švarcenegera. Razlog za ovu bolnu odluku leži u saznanju da je Arnold imao aferu sa svojom domaćicom, ženom po imenu Mildred Patriša Baena. Ova saznanja su duboko potresla Mariju, koja je tokom dugogodišnjeg braka s Arnoldom verovatno prošla kroz mnoge izazove i nedaće.

Marija Šriver
foto: Profimedia

Ono što je dodatno komplikovalo ovu već tešku situaciju je činjenica da je Arnold imao vanbračnog sina sa Mildred. Ova tajna je izbila na površinu i dodatno pogoršala već napetu situaciju. Još šokantnije je što se otkrilo da je Arnold varao Mariju čak i dok je bila trudna, što je neoprostiv čin neverstva i izdaje.

Arnold je u početku tvrdio da nije ni znao za postojanje deteta sa Mildred sve dok nije primetio izuzetnu sličnost između sebe i dečaka. Čim je saznao istinu, preuzeo je finansijsku odgovornost za svog vanbračnog sina i uložio napore kako bi obezbedio da mu ništa ne nedostaje. U tom procesu, Arnold je čak kupio kuću sa bazenom u Kaliforniji za svoju ljubavnicu i sina.

Danas, Arnold Švarceneger ima ukupno petoro dece, ali najupečatljivija sličnost između njega i njegove vanbračne dece je vidljiva kod sina Džozefa. Džozef je nasledio očevu strast prema bodibildingu i postao je fitnes model. Takođe, stekao je svoju popularnost kao rijaliti zvezda. Nema sumnje da je sličnost između Arnolda i Džozefa izvanredna, kako u fizičkom izgledu, tako i u interesovanjima.

Iako su imali svojih nesuglasica i turbulentnih trenutaka u odnosu tokom godina, danas Arnold nije odvojen od svog sina Džozefa. Često ih možete videti kako zajedno treniraju i vežbaju, a očigledno je da su se trudili da izgrade bliži odnos, iako su se suočili sa brojnim izazovima. Ova priča, iako obeležena skandalima i teškim trenucima, takođe nosi poruku o tome kako porodica i odnosi mogu evoluirati i prilagoditi se teškim situacijama.

Arnold Švarceneger, Džozef Baena
foto: Instagram / Schwarzenegger

Naime, on dugo nije želeo da ga pravno priznaje, pa Džozef nije uživao u bogatstvu kao ostala Arnoldova deca. Međutim, stvari su se promenile... A ni Džozef Baena nije uvek bio ovakav. Nekada su ga zvali 'malim i debelim dečakom koji želi da bude glumac i čiji ga otac nije želeo', ali je ignorisao sve negativne komentare i danas je postao slika i slika svog oca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs