U ISTO VREME JE NAPRAVIO DETE I ŽENI I LJUBAVNICI: Za aferu se saznalo kada je dečak POSTAO KOPIJA slavnog glumca

Arlond Švarceneger nije hteo da prizna vanbračnog sina, a za aferu se saznalo kad je dečak postao njegova kopija.

Celebrities
Autor:
U ISTO VREME JE NAPRAVIO DETE I ŽENI I LJUBAVNICI: Za aferu se saznalo kada je dečak POSTAO KOPIJA slavnog glumca
Glumac je dobio sina sa spremačicom koji je njegova kopija, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Arnold Švarceneger ima petoro dece, ali od svih njih, jedini koji je zaista njegova slika i prilika je vanbračni sin Džozef Baena koji već neko vreme pokušava da krene stopama slavnog oca.

Džozef Baena, plod je dugogodišnje afere između Arnolda i porodične dadilje i spremačice Mildred. Za prevaru glumca saznalo se tek kada je njihov vanbračni sin porastao i počeo neodoljivo da liči na Švarcenegera.

Najgore od svega je što je u isto vreme kada je Mildred nosila Arnoldovog sina, bila trudna i glumčeva supruga Marija Šrajver.

Nakon svega brak je pukao, a Švarceneger dugo nije želeo da ima kontakt sa sinom. Međutim, situacija je potpuno drugačija danas, te se od 25-godišnjaka ne odvaja. Džozef nije odrastao na visokoj nozi, a o luksuzu je mogao samo da sanja, a nakon što je afera sa njegovom majkom otkrivena, mnogo vrata mu je bilo zatvoreno.

Švarceneger počeo je da provodi vreme s vambračnim sinom
Švarceneger počeo je da provodi vreme s vambračnim sinom foto: Profimedia

Ipak, čini se da se situacija promenila od kako je učestovovao u "Plesu sa zvezdama", te ne samo da je dobio veći broj pratilaca, već mu se navodno pružaju i prilike u Holivudu, te nije isključeno da ćemo ga u nekom od ostvarenja uskoro videti i u glavnoj ulozi.

On je inače veoma aktivan na mrežama, gde redovno objavljuje fotografije iz teretane, a nakon poslednje objave, ljudi su potpuno saglasni - od sve Arnijeve dece, Džozef je definitivno njegova slika i prilika.

On često trenira i sa svojim ocem, te se vidi da su veoma bliski, ponajviše jer obojica dele ljubav prema bodibildingu. Kada je reč o njegovoj majci Mildred, koja je bila Švarcenegerova ljubavnica, ona se retko pojavljuje u javnosti.

Džozef sa majkom Mildred
Džozef sa majkom Mildred foto: Profimedia

Marija Šrajver, bivša Švarcenegerova supruga naslutila je da Mildred ima aferu sa njenim mužem, a kada se sve saznalo, iako je plakala, ostala je dostajanstvena.

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja jednom prilikom.

Srećom, ratne sekire su davno zakopane, a Baena se nada da će postati i novi Džejms Bond. Kamere ga prate u stopu i konačno ima status zvezde, a da li će jednog dana uspeti da nadmaši očevu slavu, ostaje da vidimo, više njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/joebaena
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs