GODINAMA JE KRIO DA JE SPREMAČICI NAPRAVIO DETE: Slavni glumac dečaka je priznao tek kada je izrastao u NJEGOVU KOPIJU

Arnold Švarceneger se ne odvaja od vanbračnog sina koji je tatina kopija, a kada se dečak rodio slavni glumac nije hteo da ga prizna

Celebrities
Autor:
GODINAMA JE KRIO DA JE SPREMAČICI NAPRAVIO DETE: Slavni glumac dečaka je priznao tek kada je izrastao u NJEGOVU KOPIJU
Kako izgleda sin Arnolda Švarcenegera kog je dobio sa spremačicom, Foto: Profimedia

Sin Arnolda Švarcenegera, Džozef Baena, koga je glumac dobio 1997. godine u vanbračnoj avanturi, već dugo privlači pažnju javnosti. Ponajviše izgledom, kao i činjenicom da sve više podseća na svog oca.

Džozef Baena, plod je dugogodišnje afere između Arnolda i porodične dadilje i spremačice Mildred. Za prevaru glumca saznalo se tek kada je njihov vanbračni sin porastao i počeo neodoljivo da liči na Švarcenegera.

Iako je Arnold tvrdio da je sve o aferi ispričao supruzi, ona je za nju, navodno, saznala od njegove ljubavnice, koja je potvrdila da ima dete sa njim.

Pati je radila za slavnu porodicu 20 godina, bila je trudna i radila je dok je Marija bila kod kuće i čekala njihovo najmlađe dete!

Arnold Švarceneger dugo nije hteoa da prizna sina
Arnold Švarceneger dugo nije hteoa da prizna sinafoto: Profimedia

Oba sina rođena su 1997. u razmaku od nekoliko dana. Nažalost, otkrivanje afere nije značilo to da glumac više bude u životu dečaka. Naprotiv. Godine i godine su prošle pre nego što je čuveni snagator odlučio da je vreme da prizna vanbračnog sina i ispravi greške iz detinjstva.

Arlond Švarceneger tek nedavno je priznao najmlađeg sina
Arlond Švarceneger tek nedavno je priznao najmlađeg sinafoto: Profimedia

Dok su Arnoldova deca uživala u bogatstvu i glamuru, život Džozefa Baene nije bio ni malo lak, što se dalo naslutiti kada je na svoj profil postavio fotografiju sa snimanja filma.

"Odlično se provodim na setu 'Bully High'. Konačno znam kako je to biti dete koje ide u privatnu školu", napisao je Baena ispod poslednje fotografije. Tako je podsetio na činjenicu da nije imao lako i bezbrižno odrastanje, iako je njegov otac Arni odavno stekao svoje bogatstvo.

Ipak, stvari su danas potpuno drugačije, a otac i sin veoma često provode vreme zajedno. Dele ljubav prema bodibildingu i teretani, te su veoma često zajedno na treningu.

Međutim, Baena se sada sprema da ozbiljno pokori Holivud, te ga odnedavno možete videti i u čuvenom takmičenju "Ples sa zvezdama" u kojem se, za sada, pokazao fantastično. Naravno, sve vreme na setu i u publici bio je i njegov otac, koji nije skrivao ponos zbog sina. A još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/joebaena
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs