NE PRESTAJE DA PRIVLAČI PAŽNJU

KAMILA PARKER SE ZAKLELA DA JEDNU STVAR NEĆE URADITI DO SMRTI: "Niko me neće na to naterati!"

Kraljica supruga Kamila ne prestaje da intrigira javnost!

Celebrities
08:29h Autor:
KAMILA PARKER SE ZAKLELA DA JEDNU STVAR NEĆE URADITI DO SMRTI: "Niko me neće na to naterati!"
Kamila Parker nikada neće uraditi jednu stvar, Foto: Profimedia

Posle decenija čekanja, najstariji sin kraljice Elizabete II domogao se trona, a čini se da se tome najviše obradovala njegova supruga Kamila Parker, koja je vrlo strpljivo čekala svojih pet minuta. O njoj su ispričane brojne, ne tako lepe, priče. I ako je suditi po njima, nije birala sredtvo da dođe do svojih ciljeva.

Takođe, princeza Ana je imala svoj izričit stav i tvrdila kako Kamila nikad ne može biti dovoljno dobra za ulogu kraljice, pored svog muža, kralja Čarlsa III. Bez obzira na oprečne komentare, kruna je stigla u njene ruke.

Princeza Ana i Kamila Parker
foto: Profimedia

Kamila podržava kralja Čarlsa u svim odlukama po pitanju modernizaije monarhije, kao i smanjenju broja zaposlenih na dvoru. Mnogi dele mišljenje da će, zapravo, ona biti ta koja će vladati Velikom Britanijom, dok će njen muž biti samo figura.

Mada je bila spremna da preduzme razne stvari proteklih godina, jednu stvar se nikada nije usudila da uradi na svom telu, smatrajući da ga tako skrnavi. Naime, Kamila odmalena nije nije želela da probiši uši, te nosi isključivo minđuše sa štipaljkom.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Sigurno neću bušiti uši, niko me neće na to naterati. Odbijala sam to do sada i odbijam i dalje, sigurno se neću predomisliti sada u 75. godini - rekla je nedavno Kamila.

Sa druge strane, ostale članice kraljevske porodice imaju probušene uši i veliki su ljubitelji ovog komada nakita, a obožavala ih je i sama kraljica Elizabeta.

1 / 8 FOTO: STUART WALLACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Da li si baš ti vlasnik najnovijeg Sony-ja PS5?

Kupovina investicionog zlata uvek je najbolja odluka! Kupite kapital koji ne gubi na vrednosti!

Kako pišu strani mediji, ona smatra da je bušenje ušiju skrnavljenje ženskog tela, iako je čak i kraljica Elizabeta, a i Kejt Midlton veliki obožavalac minđuša i obe su bušile uši.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs