nije razmišljala o kajanju

"ŽELELA SAM SAMO DA SKINEM TERET SA GRBAČE": Naša poznata pevačica uradila je užasnu stvar zbog koje se sada GORKO KAJE

Da može da vrati vreme, Zlata Petrović bi drugačije postupila...

Vip priča
20:02h Autor:
"ŽELELA SAM SAMO DA SKINEM TERET SA GRBAČE": Naša poznata pevačica uradila je užasnu stvar zbog koje se sada GORKO KAJE
Naša pevačica uradila je užasnu stvar zbog koje se i danas kaje, Foto: Printscreen Youtube / Zlata Petrovic

Pevačica Zlata Petrović nikada nije krila da je imala velike probleme i brodolome u životu. Iako je prepoznatljiva po svom širokom osmehu, iz njega se godinama krije jedna nikada prežaljena stvar!

Kada je imala samo 14 godina, Zlata se prvu put udala, a muža su joj našli majka i očuh. Ističe da je bio veoma lep i iz dobre porodice, ali da ga nije volela.

Zlata Petrović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri meseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio neverovatno lep i dobar dečko - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Ostala je u drugom stanju u svojoj 16. godini, ali shvatila je da ne želi to dete, već razvod, kao i da počne da peva. Molila je majku da abortira.

- Bila sam u četvrtom mesecu, stomak je već počeo da mi raste. Posle deset dana moljakanja, uspela sam da ubedim mamu da abortiram. Neka mi Bog oprosti, to je moj najveći greh koji decenijama nosim. Ali niko nije hteo da mi uradi kiretažu zbog toga što je dete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu, koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, pošto je to bilo nezakonito - kaže pevačica.

Zlata Petrović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Priznaje da je u tom trenutku samo želela da se "reši deteta".

- Nisam razmišljala da li ću se kajati, jer mi je samo bilo u glavi da se rešim deteta i skinem teret sa grbače. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola uveče otišla da pevam! Sela sam sa majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mesto u kom sam tog istog dana imala nastup - pričala je Zlata.

Već sa 18 godina bila je u trećem braku sa kolegom Hasanom Dudićem, i sa njim je dobila sina Mikija, ali ni on nije mnogo potrajao.

Potom se udala za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim je dobila, takođe, sina Jovana. Međutim, i od njega se razvela, a više se zvanično nije udavala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs