"Ako kažem babi da sam se udala za čoveka koga znam 2 dana, presvisnuće": Ispovest devojke koja je ljubav našla na netu

Prenosimo vam ispovest devojke koja se udala posle dva dana od upoznavanja.

Lifestyle
Autor:
"Ako kažem babi da sam se udala za čoveka koga znam 2 dana, presvisnuće": Ispovest devojke koja je ljubav našla na netu
Ilustracija, Foto: Rusi Rusev / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna devoka je na društvenoj mreži Redit, rekla da "nikada nije bila srećnija" nakon što se udala za dečka kojeg je upoznala na internetu nakon samo dva dana.

Anonimna žena, od 19 godina, otišla je na Reditovu stranicu kako bi objasnila svoje iskustvo i da je prvi put naišla na svog muža (20) na popularnom internet forumu 4chan, prenosi "Miror".

Par se zbližio preko video igrice koju su zajedno igrali, i na kraju je pitao da li bi mogli da se sastanu. Objasnila je kako se zbog njega osećala "zaista posebnom".

Ilustracija
Ilustracija foto: Rusi Rusev / Alamy / Alamy / Profimedia

Devojka je napisala: "Neko vreme smo bili samo prijatelji igrajući zajedno video igru. Onda je on zamolio da dođe da me vidi, i ja sam pristala na to. Kada smo se prvi put zagrlili, bilo je zaista posebno, ali to nije bilo zaslužno za to što sam pala na njega".

"Nakon što smo proveli dan zajedno i pričali o raznim stvarima, rekla sam: "Volela bih da se mogu udati za tipa kao što si ti", a on je rekao: "Stvarno?! Hoćeš da se udaš za mene?" i skočio je da obuje cipele i odvede mene da uzmemo prstenje.

"Venčali smo se sledećeg jutra, i nikada nisam bila srećnija. Nikada se nisam osećala tako dobro ni u čemu. Kupio nam je kuću pre nekoliko nedelja, a uskoro ćemo se useliti. Ne mogu da dočekam."

Ilustracija
Ilustracija foto: Rusi Rusev / Alamy / Alamy / Profimedia

Objasnila je da je "jedva ikome rekla" o tome "zbog straha od osuda". Takođe je istakla da je zabrinuta za svoju baku.

Napisala je: "Imam 19 godina, a ona me je odgajala od moje 13. Otkako mi je mama umrla, ona je zaista zaštitnički nastrojena prema meni i sve vreme se brine o meni.

Ona voli mog muža (upoznali su se, ali još uvek ne zna da smo se venčali), no, ona ima srčano oboljenje zbog kojeg joj srce kuca nepravilno i brzo ako je pod stresom, a ja se plašim da joj ne izazovem srčani udar", istakla je anonimna devojka.

Kako se vama čini ova ispovest i da li biste uradili isto to?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs