NJEGOVA ŽENA JE LEPŠA OD SVIH NJEGOVIH LJUBAVNICA: Najarogantniji čovek na svetu upravo je SRUŠIO INTERNET jednim videom

Zlatan Ibrahimović je pre par dana napunio 41 godinu i izgleda da je odavno shvatio da nema toga što on ne može

Star look
Autor:
NJEGOVA ŽENA JE LEPŠA OD SVIH NJEGOVIH LJUBAVNICA: Najarogantniji čovek na svetu upravo je SRUŠIO INTERNET jednim videom
Foto: Printscreen/TikTok/ZlatanIbrahimovic

Zlatan Ibrahimović upravo je otvorio TikTok nalog i za samo 17 sati njegov snimak je pregledan više od 6 miliona puta. Video traje 45 sekundi i počinje Zlatanovom porukom: "TikTok, Zlatan je ovde!"

"Arogancija u telu Apolona", komentari su vezani za ovog švedskog fudbalera koji dominira svetskom scenom na nekoliko polja. Sada kad ima 41 godinu, čini se da nema toga što Zlatan ne može da uradi.

Iako je "prešišao" najbolje godine za fudbalera, Zlatan tvrdi da će igrati dok god on ne odluči da je kraj, a njegova osobnost odavno je prerasla nogometna igrališta. Ovaj ljubitelj brzih sportskih automobila i tetovaža od kojih su neke posvećene, kako je rekao, ljudima koji pate od gladi u svetu, sjajan je šoumen. Tako je zabavljao voditelje u televizijskim emisijama u SAD-u, glumio u filmu "Asterix and Obelix: The Middle Kingdom", postao zaštitno lice modnog brenda Dsquared2, a nezaboravno je njegovo pojavljivanje u Sanremu, gde se na pozornici u voditeljskoj ulozi pojavio u pratnji pesme "Jutro je" Nade Topčagić.

Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

Pored sjajne karijere, izuzetne fizičke spreme, savršenog tela, Zlatan je uspešan čak i u ljubavnom životu.

Kažu da je upravo njegova supruga zgodnija od svih njegovih ljubavnica. Ali izgleda da samo Zlatan može da oženi 11 godina stariju i veoma uspešnu i bogatu ženu, a u isto vreme da ima bezbroj ljubavnica.

Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

"Sve što vam se dogodi u životu trebalo se dogoditi. To je vaša sudbina. Bilo mi je suđeno imati ovakav život i ne mogu se žaliti na to," rekao je jednom Zlatan.

Zlatan i Helena imaju dva sina: 16-godišnjeg Maksimilijana i 14-godišnjeg Vinsenta.

Helena Segar
foto: Profimedia

Priča se da je voditeljka Dileta Leota poludela za njim nakon što su zajedno snimili reklamu. Zlatan je posle došao na njen rođendan i to u pratnji porodice i prijatelja.

"Čitao sam kako ljudi misle da sam arogantan. Kažu da sam samopouzdan, loš lik. Takav sam bio odmalena. Ali kad me sretnu uživo, kažu da su imali pogrešan utisak."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs