novac najveći problem

KAMILU SNAŠLA TRAGEDIJA KAKVU NIJE MOGLA DA ZAMISLI: Čarls se ubio i tako okončao najduži razvod u istoriji Britanije

Ubio se rođak Kamile Parker zbog razvoda i novca!

Porodica
22:38h Autor:
Ubio se rođak Kamile Parker zbog razvoda i novca, Foto: Profimedia

Posle smrti kraljice Elizabete II stiže još jedna šokantna vest iz Velike Britanije! Naime, rođak kraljice Kamile Parker Čarls Viliijers (59), za čije se ime vezuju brojni skandali, izvršio je samoubistvo.

Vilijers je proveo, čak, osam godina u borbi sa svojom ženom Emom oko razvoda, koji ga je svakog meseca košao oko 10 hiljada funti. Ovaj par se rastao 2012. godine, a 2014. Čarls je podeno zahtev za brakorazvodu parnicu i tada je bitka epskih razmera i počela.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Njihova bitka je jedna od najdužih u istoriji britanskih razvoda, a vodila se na pet različitih sudova. Poseban problem je bila činjenica da su živeli u Škotskoj, a Čarls je želeo da se brakorazvodna parnica okonča u Engleskoj. Čak dvadeset sudija je pretresalo ovaj slučaj, a u jednom trenutku je započeta i policijska istraga protiv Eme Vilijers, koja je bila optužena za bigamiju.

Kraljice supruga izgleda da se nije mnogo interesovala za probleme svog rođaka, a sada uvodi i radikalne promene u britansku monarhiju.

Čarls Viliijers
foto: Profimedia

Glavni kamen spoticanja je bio novac, a čini se da Čarls više nije mogao da izdrži ogroman pritisak i preganjanja sa bivšom ženom. Nedavno je proglasio i bankrot.

Pokušao je da pobegne od budnog oka medija, te je proveo neko vreme na jahti u Grškoj kod prijatelja. Međutim, zbog psihičkih problema sa kojima se suočavao, vratio se u Veliku Britaniju.

Njegovo telo je pronašla čistačica u jednom hotelu u Zapadnom Londonu. Novopečena kraljica, za koju se sve češće mogu čuti glasine da nema uopšte srama,se nije oglašavala ovim povodom još uvek.

Kako Kamila izgleda u novoj ulozi pogledajte u galeriji ispod:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs