KAKVA ĆE KRALJICA BITI KAMILA: Smatra se da će njena osveta biti BRUTALNA, a najnoviji potezi pokazuju koliko je OPASNA

Kamila Parker ima 75 godina, a veći deo svog odraslog života volela je samo jednog čoveka i zbog njega proživela sve i svašta, a sada kada je taj čovek kralj, mnogi smatraju da je došlo njenih pet minuta

Lifestyle
15:38h Autor:
KAKVA ĆE KRALJICA BITI KAMILA: Smatra se da će njena osveta biti BRUTALNA, a najnoviji potezi pokazuju koliko je OPASNA
Foto: Profimedia

Pojedini ljudi u kraljevskoj porodici nisu srećni zbog toga što je Kamila Parker supruga kraljica. Na primer, princ Hari i Megan Markl su upravo Kamilu u poznatom inervjuu indirektno optužili za rasizam.

Malo ko da ne zna da je danas 75-godišnja britanska kraljica Kamila bila jedina prava ljubav kralja Čarlsa i ljubavnica za vreme njegovog braka s princezom Dajanom. Dajana je znala za sve što se događalo, a i sama je otvoreno priznala kako ih je od samog početka u tom braku bilo - troje.

Veruje se da je prvi sastanak para izgledao ovako:

"Kada je upoznala princa na zabavi 1972., Kamila, tada 25-godišnjakinja koja je živela u Londonu, drsko mu je rekla: "Moja prabaka bila je ljubavnica tvog pra-pra-deda. Osećam da imamo nešto zajedničko." Bez obzira koja je verzija događaja istinita, iskre su se desile.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Čarls se pridružio Kraljevskoj mornarici 1971., a uprkos tome što je počeo izlaziti s Kamilom, odnos je očigledno zahladneo kada se princ vratio na dužnost.

"Iako joj se zaljubljeni princ udvarao šest meseci, nije uspeo da je zaprosi pre nego što se vratio na more u februaru 1973.godine".

Kamila je zapravo upoznala svog prvog muža, Andrua Parkera, na zabavi 1965. godine, ali oni raskidaju, a Andru vezu započinje sa princezom Anom, Čarlsovom sestrom.

Pojedini stručnjaci su nagađali da Kamila ne bi ni pristala na vezu sa Čarlsom da Andru nije počeo da izlazi sa Anom.

Kamila i Andru su na kraju obnovili svoju vezu nakon što je Čarls otišao na dužnost. Venčali su se 1973. godine, a Andreu je navodno obožavao momačke zabave te je varao Kamilu gde god je stizao.

Kamila i Andru su kasnije dobili dvoje dece, Luru i Toma.

Verovali ili ne, ali Kamila poziva Čarlsa da bude kršteni kum Tomu, njenom sinu.

Kad je Dajana prvi put srela Čarlsa, on se zabavljao sa njenom rođenom sestrom, Sarom. Dajana je tada imala samo 16 godina. U TV intervjuu nakon veridbe s Čarlsom 1981., Dajana je o tom prvom susretu rekla:

"Bilo je to 1977., Čarls je došao u moju kuću. Bio je prijatelj moje sestre Sare."

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Veridba Čarlsa i Dajane objavljena je 24. februara 1981., a venčali su se samo nekoliko meseci kasnije. Dajana je imala samo 20 godina, dok je princ Čarls imao 32 godine.

Čarls je obnovio vezu s Kamilom 1986. godine uprkos tome što su oboje bili u braku i podizali decu.

Početkom 1993. procureo je intiman razgovor između Kamile i Čarlsa, koji je potvrdio nezakonitu vezu para. Snimljene 1989. godine, objavljivanje kaseta izazvalo je veliki skandal za kraljevsku porodicu.

Zbog ovog Kamila i Andru se razvode 1995. godine, a Čarls i Dajana 1996. godine. Godinu dana kasnije, Dajana je poginula u Parizu, a princ Vilijam je već 1998. godine prvi put upoznao Kamilu.

Iako se kraljica protivila njihovoj vezi, par se 1999. prvi put pojavio u javnosti kao - par. Godinu dana kasnije, Elizabeta je popustila te upoznala svoju naslednicu kojoj je pre smrti odobrila ovu titulu. 2003. godine par se uselio u kuću Klarens, a dve godine kasnije su se venčali.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Kako god bilo, Kamila je danas i službeno kraljica, a već je počela pokazivati netrpeljivost prema određenim članovima porodice kada joj nešto nije po volji. To nimalo ne čudi, jer je dugo nisu prihvatali, posebno Hari i Vilijam, a navodno ni Kejt Midlton. Ipak, s vremenom su se njihovi odnosi stabilizovali, a onda je došla i Megan Markl koju Kamila ne može da "gleda očima".

To se moglo videti u više navrata, ali i na sahrani kraljice Elizabete II. kada se Kamila držala sa Kejt, dok je Megan estajala sa strane.

Ipak, na sahrani joj je zasmetalo i ponašanje princeze Šarlot, koju je otvoreno opomenula, a zatim poručila Kejt: "Vodi je", kako bi se vragolasta 7-godišnjakinja smirila tokom ceremonije.

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Najoštriju reakciju ipak je dobio princ Hari sa suprugom Megan kada je došao pred kralja i kraljicu sa zahtevom za pomirenje.

Iz izvora bliskih kraljevskim dvorima saznalo se da je prva koja se protivila povratku Harija i Megan u porodicu bila nova kraljica, Kamila. Nakon što je čula da se Megan želi umiliti kralju i razgovarati sa njim otvoreno, Kamila je navodno od šoka ispljunula čaj koji je pila te je naglo i glasno rekla da to neće ići samo tako.

Navodno je Kamila ranije poludela i kada je čula da Hari želi nasamo da vidi oca i izgladi odnose sa njim. Rekla je kako ne vidi razlog da kraljevska porodica oprosti paru koji ih protekle tri godine blati na svakom koraku.

princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Inače, pre nego što su se Megan i Hari preselili u SAD početkom 2020., imali su privatan sastanak s Kamilom i Čarlsom, a koji je bio vrlo neprijatan. Zakasnili su, pa im je preostalo samo 15 minuta za razgovor, a po onome što se šuška u palati– govorila je samo Kamila. Dala je do znanja paru kako svojim postupkom okreću leđa Harijevoj porodici, nasleđu i tradiciji te da kraljevska porodica takve postupke neće oprostiti.

Hari je poslednjih dana želeo da ima i posrednike u komunikaciji s porodicom, a brutalan odgovor takođe je došao od Kamile koja mu je stavila do znanja neće biti dodatnih troškova. Izjavila je da je predlog smešan, a Čarls se s njom složio.

Kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Profimedia

Čini se kako tek sad počinje prava vladavine bivše ljubavnice koja je uvek vukla konce iz sene, tvrde stručnjaci. Neki idu i korak dalje te tvrde kako je ona tajno oružje palate jer je prava šefica i zapravo stoji iza svih važnih odluka.

Čarls je i za vreme braka s Dajanom svakodnevno telefonski razgovarao sa svojom sadašnjom suprugom te je pitao za mišljenja i savete, dok je Dajanu smatrao nezrelom i ženom željnom pažnje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs