na sve se osvrnula!

NASLEDNICA KARAĐORĐEVIĆA I ROĐAKA KRALJA ČARLSA OTKRILA JE NJEGOVE PORODIČNE TAJNE: "Majka je bila bliska sa njim..."

Naslednice Karađorđevića otkrila je porodične tajne britanske kraljevske porodice i pružila podršku Megan Markl!

Porodica
05:32h Autor:
NASLEDNICA KARAĐORĐEVIĆA I ROĐAKA KRALJA ČARLSA OTKRILA JE NJEGOVE PORODIČNE TAJNE: "Majka je bila bliska sa njim..."
Foto: Printscreen Youtube / Telegraf.rs TV

Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević Kristina Oksenberg je rođaka kralja Čarlsa III, ima 59 godina i danas se bavi pisanjem i dizajnom. Kako potiče iz plemićke porodice, imala je priliku da upozna i neke od čanova britanske kraljevske porodice, o kojoj zna zanimljive detalje.

Jelisaveta Karađorđević
foto: ATA Images / Stefan Tomašević

- Članovi britanske kraljevske porodice imaju dugu istoriju mučenja i zadirkivanja pridošlica - posebno kada je reč o ženama koje se zabavljaju sa članovima porodice - i samo oni koji su čvrsti kao stena mogu da prežive te uslove - istakla je Jelisavetina ćerka.

Megan Markl, Kraljica Elizabeta II
foto: Profimedia

Kristina je naglasila da je kralj Čarls III njen rođak po četvrtom kolenu, te da je princeza Jelisaveta bila jedno vreme vrlo bliska sa njim.

Kristina je komentarisala odnose kraljevske porodice sa ostalima, a najviše sa Megan Markl, kao i sa onima koji ne pripadaju plemstvu.

- Ono što mogu da kažem Megan Markl jeste: "Ono kroz šta prolaziš je pakleno podsmevanje i podmetanje - rekla je ona.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Nije joj promakao ni snobizam koji je vladao kada je Kejt Midlton trebalo da postane deo kraljevske porodice 2011. godine. Naime, članovima britanske monarhije bilo je smešno što su princezu od Velsa tada mediji prozvali "Kejt iz srednje klase", nemajući obzira da je to izabranica sada već prestolonaslednika princa Vilijama.

Davno se pisalo i o tome kako je Kamila Parker Kejtine roditelje zvala "Upoznajte Fokerove", čime je jasno aludirala na američku komediju u kojoj se opisuje srednja klasa.

Kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Profimedia

Kristina nije mogla da zaobiće ni skandaloznu vezu Princa Endrua i glumice Ku Stark, u koju se ubrzo umešala kraljice Elizabeta II i rasturila je. Njen postupak je sve iznenadio, jer joj je na početku ljubavne priče sa njenim sinom Ku bila veoma draga i zanimljiva. Međtim, simpatije su trajale do momenta kada je princa naterala da kupi svoje prve farmerke. A potpuno su se ugasile, kada je vladarka sa najdužim stažom saznala da je Starkova glumila i u erotskim filmovima.

Princ Endrju
foto: Profimedia

- Oboje su bili zaista zaljubljeni. Bili su srodne duše, a on je bio sprečen da se oženi svojom srodnom dušom. Da se oženio njom, stvari bi danas bile drugačije - zaključila je Kristina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs