KRALJEVSKA PORODICA

KEJT SE PRVI PUT POSLE SAHRANE POJAVILA I TO U PRESKUPOJ HALJINI: Vilijam i ona moraju da rade, dok kralj Čarls odmara

Princ Vilijam i Kejt Midlton vratili su se kraljevskim dužnostima, iako još uvek traje period žalosti. Njihovo pojavljivanje je izazvalo veliku polemiku.

Celebrities
19:36h Autor:
KEJT SE PRVI PUT POSLE SAHRANE POJAVILA I TO U PRESKUPOJ HALJINI: Vilijam i ona moraju da rade, dok kralj Čarls odmara
Princ Vilijam i Kejt Midlton prvi put u javnosti posle sahrane, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, nastavili su sa svojim kraljevskim dužnostima, iako bi trebalo da sa obavezama sačekaju do sledećeg ponedeljka, kada se završava period žalosti.

Princeza od Velsa i princ Vilijam zahvalili su se danas volonterima i operativnom osoblju koji su pomogli u organizovanju sahrane kraljice Elizabete II u Londonu.

Princ Vilijam i Kejt Midlton
foto: Profimedia

Princ od Velsa koji je članovima osoblja rekao da je „utešno što je tako veliki broj ljudi pokazao saosećanje", dodajući da takva podrška olakšava stvari, piše "Dejli mejl".

Kejt i Vilijam zahvalili su se onima koji su učestvovali u organizovanju službe u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, upriličenoj nakon mise u Vestminster holu u Londonu kao i svima koji su se tog dana okupili kako bi ispratili kraljicu i podržali članove dvora.

Princ Vilijam i Kejt Midlton
foto: Profimedia

Vilijam je juče održao video govor na samitu u Njujorku. Princ je trebao da uživo prisustvuje ovom događaju, ali je otkazao putovanje nakon kraljičine smrti kada su se svi planovi dvora promenili.

Vilijam i Kejt nisu jedini članovi kraljevske porodice koji su se danas vratili na posao. I Princeza Ana otišla je u pomorsku bazu Portsmut, gde se rukovala sa osobljem Kraljevske mornarice koje je učestvovalo u povorci.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Drugi članovi kraljevske porodice takođe će se zahvaliti ljudima koji su učestvovali u kraljičinoj sahrani i da odaju priznanje.

Princ Vilijam i Kejt Midlton
foto: Profimedia

Za važnu priliku koju je ispratila skoro cela britanska javnost i koja je prvi korak Kejt i Vilijama nakon istorijske promene kakvu je sa sobom donela kraljičina smrt, princeza od Velsa obukla je haljinu prestižne italijanske modne kuće, u pitanju je kaput-haljina jednostavnog kroja ukrašena zlatnom dugmadi. A celokupan stajlnig upotpunila je diskretnim minđušama i prstenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs