OD NEPROCENJIVE VREDNOSTI

VILIJAM SE PRETHODNIH DANA NIJE ODVAJAO OD USPOMENE STARE 25 GODINA: Nosi ga u važnim prilikama, a razlog je veoma tužan

Princ Vilijam se ne odvaja od jedne stvari 25 godina upravo zbog svoje pokojne majke!

Zanimljivosti
20:34h Autor:
VILIJAM SE PRETHODNIH DANA NIJE ODVAJAO OD USPOMENE STARE 25 GODINA: Nosi ga u važnim prilikama, a razlog je veoma tužan
Od koje stvari se princ Vilijam ne odvaja već 25 godine?, Foto: Profimedia

Princ Vilijam jedan aksesoar nosi na svim važnijim događajima, a od njega se nije odvajao ni tokom perioda žalosti povodom smrti kraljice Elizabete II i brojnih javnih angažmana u to ime. Naime, u pitanju je Omega sat star oko 25 godina, koji je dirljiv podsetnik na njegovu pokojnu majku.

Stil
foto: Profimedia

Princeza Dajana mu ga je dala na poklon kada je imao svega 15 godina, dok je pohađao Iton koledž. Cena sata nije toliko visoka, kao što ste možda mislili, vredi oko 3. 000 funti, ali emocije koje nosi sa sobom definitivno nemaju cenu.

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Reč je o kvarcnom časovniku srednje veličine od nerđajućeg čelika, čiji je brojčanik ukrašen retkom vrstom safira. Nosi naziv Seamaster Professional, a ovaj model je nosio i Pirs Brosnan, dok jetumačio lik Džejmsa Bonda u hit filmu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Princ od Velsa gotovo se ne odvaja od ovog predmeta u svim važnim prilikama za njega, te je očigledno koliko je vezan da majčin poklon. Tome govori u prilog i činjenica da ga je nosio i na venčanju sa Kejt Midlton 2011. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs