OTKRIVENO TAJNO MESTO GDE ĆE SE IZOLOVATI KEJT MIDLTON: Neverovatna odluka da u ovoj SKROMNOJ kućici bude do izlečenja

Nakon videa princeze Kejt o svom zdravstvenom stanju, najavljeno je da će par otići u izolaciju, daleko od očiju javnosti. No, nisu prvobitno naveli gde tačno. Sada je otkriveno koje je to mesto zapravo, i ne izgleda kao nešto što biste prvo pomislili da će princeza odsedati.

Enterijer
Autor:
OTKRIVENO TAJNO MESTO GDE ĆE SE IZOLOVATI KEJT MIDLTON: Neverovatna odluka da u ovoj SKROMNOJ kućici bude do izlečenja
Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton navodno kuju iznenađujuće planove da se presele u tajni dom, koje će biti utočište u okviru princezinog procesa oporavka. Navodi se da kraljevski par razmišlja da se preseli u pomoćnu kuću(prvobitno za goste) blizu Adelejd kolibe u Vindzoru.

Porodica, koja se preselila na imanje u Berkširu krajem leta 2022, trenutno deli svoje vreme između vikendice sa četiri spavaće sobe i svog cenjenog skloništa Anmer na imanju Sandringem. No, planovi su da se princeza Kejt potpuno izoluje u kućicu pored Adelejd kolibe gde će biti do svog izlečenja, daleko od očiju javnosti.

Par je trenutno na imanju Anmer Hol, gde će biti do renoviranja gostinske kućice-
Par je trenutno na imanju Anmer Hol, gde će biti do renoviranja gostinske kućice-foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok Adelejd koliba nudi idealnu lokaciju zbog svoje blizine škole Lambrok koju pohađaju princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, upućeni sugerišu da porodica razmatra planove za proširenje trenutno upražnjenog imanja kako bi pomogla u oporavku princeze.

Međutim, ova odluka nije bez izazova, jer izvori ukazuju da je princ od Velsa „svestan javnog nadzora“ u vezi sa kraljevskim izdacima i da oprezno pristupa ličnom finansiranju troškova.

Potreba za prostorom je više od luksuza; izvori za "Miror" kažu da je to od vitalnog značaja za Kejtin put ka ozdravljenju, pružajući joj spokojno okruženje da upravlja zahtevima njenog lečenja. Anmer Hol je trenutno najbolji izbor, zahvaljujući svojoj velikodušnoj veličini i povučenosti. Imajući u vidu prošle reakcije u vezi sa javnim finansiranjem, prinčevski par razmatra da sami podmire račun za renoviranje gostinske kućice blizu kolibe Adelejd.

Adelejd koliba, skrivena u privatnom kraljevskom parku Kraun estejt od 655 hektara, prvobitno je izgrađena 1831. kao utočište za suprugu kralja Vilijama IV, kraljicu Adelejd. Vikendica je prošla kroz značajna renoviranja 2015. godine i može se pohvaliti nekim ozbiljno raskošnim dekorom. Kažu da je plafon glavne spavaće sobe ukrašen pozlaćenim delfinima i ukrasima od užadi, prema različitim izveštajima. No, pomoćna kućica je znatno skromnija, ali spokojnija i ušuškana među prirodom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs