ON JE NASLEDNIK I NAJVAŽNIJI U PORODICI: Svet je šokiran načinom na koji Kejt i Vilijam vaspitavaju princa Džordža

Stučnjaci za kraljevsku porodicu tvrde da Kejt i Vilijam vaspitavaju svoju decu po "Midlton modelu" vaspitanja

Porodica
Autor:
ON JE NASLEDNIK I NAJVAŽNIJI U PORODICI: Svet je šokiran načinom na koji Kejt i Vilijam vaspitavaju princa Džordža
Foto: Profimedia

Princ Džordž nikad neće moći da živi "normalan" život, s obzirom da je treći u redu za nasledstvo u britanskoj kraljevskoj porodici. Njegovo rođenje je priželjkivano, a odrastanje pomno praćeno.

Dok ljude širom planete zanimaju njegovi hobiji i svaka njegova reč, princ Vilijam i Kejt Midlton imaju plan kako da ga vaspitaju.

Plan glasi: pridržavaj se "Midlton načina" vaspitanja deca, a to znači "drži ih čvrsto na zemlji".

Prema kraljevskom stručnjaku Dankanu Larkombu, Kejt i Vilijam koriste Midlton šabloln za podizanje dece, a ne kraljevski model vaspitanja.

Princ Džordž
foto: Profimedia

Šta to znači?

"Pažljivo ih predstavljaju javnosti, dovode ih samo na neophodne javne nastupe kako ih ne bi preeksponirali i kako bi im omogućili što normalnije odrastanje," tvrdi ovaj stručnjak.

"Mislim da ono što već neko vreme vidimo jeste daVilijam i Kejt u prate model vaspitanja porodice Midlton “, kaže Larkomb za The Roial Beat na True Roialti TV. "To znači jaka porodica: braća, sestre, svi zajedno. Porodica kao jedina i tesna jedinica."

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Luis, Princ Džordž, Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Stručnjaci kažu da se posebno princ Džordž pažljivo čuva od očiju javnosti i tu ulogu zaštitnika najviše ima sam Vilijam.

"Vilijam želi da zaštiti svoju decu što je duže moguće, da im pruži neki privid normalnog detinjstva."

Stručnjaci za kraljevsku porodicu tvrde da je Kejt zabrinuta šta javnosti i pažnja ljudi može učiniti njenoj deci, jer je imala priliku da vidi mnogo loših stvari koje je publicitet doneo. Mnogi smatraju da će Vilijamu i Kejt sve teže biti da svoju decu drže čvrsto na zemlji.

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs