njegova ideja šokirala je kamilu

HARIJEV PREDLOG O POMIRENJU S PORODICOM ŠOKIRAO JE KAMILU: Oštro mu je odbrusila dok je Čarls ostao zbunjen

Princ Hari predložio je da kraljevskoj porodici posrednika koji bi rešio nesuglasice između njih.

Vip priča
11:40h Autor:
Princ Hari predložio da ga posrednik pomiri sa kraljevskom porodicom, Foto: Profimedia

Smrt kraljice Elizabete pokrenula je mnoštvo komenatara na račun kraljevske porodice. Pomnirenje princa Harija i Megan Markl sa Bakingemskom palatom glavna je tema ovih dana.

Jednom prilikom Hari je navodno predložio da bi posrednika kao idealno rešenje za pomirenje sa kraljevskom porodicom, te da bi na taj način uspeli da prevaziđu sve sukobe. Kada je čula za tu ideju, Kamila je navodno ispljunula čaj koji je u tom trenutku pila.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Novinarka i autorka knjige "The Firm, The New Royals", Kejt Nikol objaviće ovu informaciju u istoj. U knjizi se govori i o sve većem raskolu između Saseksovih i članova kraljevske porodice. Sukob između njih navodno je nastao je nakon odluke Harija i Megan da se povuku sa zvaničnih kraljevskih dužnosti i da svoj život započnu u Americi.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

Neimenovani porodični prijatelj rekao je autorki knjige da su se princ Hari i njegov otac, kralj Čarls III sastali na proleće ove godine želeći da reše sporne odnose. Njihov susret eskalirao je u neprijatan susret koji je njihov odnos učinio još zategnutijim.

Princ Čarls
foto: Profimedia

Autorka knjige navela je i da su princ Vilijam i njegova supruga Kejt navodno osetili veliko olakšanje kada su se Hari i Megan preselili u Ameriku. Takođe se navodi da je Vilijam održao samit sa pomoćnicima, kako bi razgovarao o budućnosti kraljevske porodice nakon njihovog preseljenja.

Deo knjige objavljen je u "Vanity Fair" magazinu u kojem Nikol navodi da je Čarls insistirao na sastanku sa Harijem pre nego što je imao primanje od kraljice.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

"Sastanak sa Čarlsom i Kamilom bio je vrlo neprijatan za razliku od srdačnog susreta sa kraljicom", napisala je ona.

Ona je dodala i da su Saseksovi zakasnili na sastanak, te zbog toga nije mogao da traje duže od 15 minuta.

"Hari je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali da reše stvari, što je Čarlsa pomalo zbunilo, a Kamilu je nateralo da ispljune čaj koji je pila", rekao je izvor blizak porodici i dodao da je Kamila otvoreno rekla da je njegov predlog smešan.

Princ Hari
foto: Profimedia

Zanimljivo je da je u knjizi navedeno da je odluka Harija i Megan da se presele i povuku sa dužnosti "povredila i iscrpela" kraljicu Elizabetu II.

"Kraljica je bila veoma povređena i rekla mi je: "Ne znam, nije me briga i ne želim više da razmišljam o tome", rekao je izvor autorki knjige.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs