skandalozno

RAZMENA PARTNERA I ORGIJE SASTAVNI SU DEO NJIHOVOG BRAKA: Ona javno priča o tome a on je podržava - "Imala sam i trojku"

Supruga Vila Smita javno je priznala prevaru koju joj je on oprostio verujući da u tome nema ništa loše.

Vip priča
10:58h Autor:
RAZMENA PARTNERA I ORGIJE SASTAVNI SU DEO NJIHOVOG BRAKA: Ona javno priča o tome a on je podržava - "Imala sam i trojku"
Supruga Vila Smita javno je priznala prevaru, Foto: Profimedia

Glumica Džejda Pinket Smit nedavno je proslavila 51. rođendan, dok joj je ovu godinu obeležio incident na dodeli Oskara, a koji je izazvao njen suprug Vil Smit.

Haos je nastao nakon što se komičar Kris Rok našalio na njen račun, insinuirajući na njenu ćelavost, a koja je posledica autoimune bolesti sa kojom se glumica bori.

Vil je odmah reagovao želeći da zaštiti svoju suprugu, uz koju je oduvek stajao uprkos prevarama i skandalima koje mu je priredila.

Vil Smit, Džejda Smit
foto: AP

Džejda je i sama jednom prilikom priznala da je prevarila svog supruga, dok je pevač Ogast Alsina rekao da je imao vezu sa njom, dok je dopuštenje za istu dobio upravo od njenog supruga Vila Smita.

Par se venčao 1997. godine, a u braku su dobili dvoje dece, dsina i ćerku. Njihov brak važio je za jedan od skladnijih, ali činjenica da su otvoreno priznali da povremeno razmenjuju partnere sa drugim parovima, kao i da uživaju u orgijama šokirala je javnost.

Džejda Smit
foto: Profimedia

Jednom prilikom ispričala je da se nije htela udati za Vila te da ju je na to prisilila njena majka.

"Bila sam pod tolikim pritiskom, znate, bila sam mlada glumica, a bila sam trudna i jednostavno nisam znala šta da radim. Nikad nisam htela biti u braku", rekla je Džejda.

Vil Smit
foto: Profimedia

Glumica je u emisiji "Red table talk" pričala o svojim seksualnim iskustvima, a ono što je otkrila zaprepastilo je javnost.

"Jednom sam imala trojku. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetim" , rekla je ona.

Džejda je ispričala da joj nikada nije bilo dovoljno intimnosti, te da je postala zavisna od pornografije. Takođe je priznala da ju je baka još od devete godine naučila kako da se samozadovoljava.

Džejda Smit
foto: Profimedia

O njihovom otvorenom odnosu Vil je rekao da rade sve što je prirodno, uključujući i seks sa nekim drugim, kao i da je sa njihovim brakom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs