saznajte više

PRVO ZAVELA MIKA DŽEGERA, PA KLINTA ISTVUDA, A SADA I AL PAĆINA: Ko je devojka poznatija kao "LOVAC NA GERIJATRIJU"

Al Paćino i njegova devojka Nur Alfalah zajedno su već mesecima, a čini se da glumcu cveta ljubav u poznim godinama.

Vip priča
13:16h Autor:
PRVO ZAVELA MIKA DŽEGERA, PA KLINTA ISTVUDA, A SADA I AL PAĆINA: Ko je devojka poznatija kao "LOVAC NA GERIJATRIJU"
Foto: Profimedia

Glumac Al Paćino šokirao je javnost pre nekoliko meseci kad su ga paparaci uhvatili na večeri s mladom Nur Alfalah.

Šuškanja su odmah počela, a čini se da su bila i istinita jer pet meseci kasnije dvojac još uvek uživa, a sad su ponovo viđeni na večeri s prijateljima u Holivudu.

Čini se da ih paparaci uopšte ne zamaraju, a oni su jedva dočekali da uhvate holivudsku legendu s mlađanom lepoticom, za koju nikome nije jasno šta radi s čovekom koji je od nje stariji čak 54 godine.

Al Paćino
foto: Profimedia

Prvi put zajedno su viđeni u aprilu ove godine. Njena poslednja veza za koju se zna završila se 2017. godine, a u vezi je bila s frontmenom Roling Stounsa, Mikom Džegerom.

Spomenula je i da je Mik u odličnoj formi za svoje godine, opovrgavajući negativne komentare koje su dobijali s obzirom na razliku u godinama.

''On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan.''

Al Paćino
foto: Profimedia

Nakon Džegera po Holivudu su kružile i priče da je s Klintom Istvudom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena, piše Dejli Mejl.

Iako na početku ni jedno od njih nije komentarislo na medijsku hajku o svojoj vezi, Alfalah je nakon jedne večere na kojoj je viđena s Istvudm ipak otkrila: ''Nismo u vezi. Porodični smo prijatelji, na večeri je bila i moja porodica i to je to. Verujte mi, nema nikakve veze.''

A da se Nur drži one da je ''starije iskusnije'', vidi se i sada. Alfalah je za magazin Hello! o prethodnoj vezi s Džegerom rekla: ''Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna što vidi, ono samo zna šta oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno vreme.''

Al Paćino
foto: Profimedia

Paćinov ljubavni život nije nikad urodio brakom, a glumac ima troje dece s različitim ženama.

Poslednja devojka s kojom je imao ljubavnu vezu bila je Meital Dohan, izraelska glumica, a šuška se kako se njihova veza završila zbog prevelike razlike u godinama, čak 40.

Pogledajte još fotografija ovog Holivudskog glumca kroz život:

1 / 22 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs