pogledajte

SIN SLAVNOG GLUMCA PREPOLOVIO KILAŽU ZAHVALJUJUĆI SPECIJALNOM REŽIMU ISHRAN: Za 12 meseci napravio je drastičnu promenu

Sin glumačke legenda Arnolda Švarcenegera drastično je smršao. Kristofer je dugi niz godina vodio borbu s viškom kilograma, a sada je pokazao zapanjujuće rezultate.

Star look
10:25h Autor:
SIN SLAVNOG GLUMCA PREPOLOVIO KILAŽU ZAHVALJUJUĆI SPECIJALNOM REŽIMU ISHRAN: Za 12 meseci napravio je drastičnu promenu
Sin Arnolda Švarcenegera napravio je drastičnu promenu izgubivši veliki broj kilograma, Foto: Profimedia

Kristofer Švarceneger pojavio se na bratovom rođendanu i iznenadio svojim izgledom. Naime, dugi niz godina imao je problem sa viškom kilograma, a nove fotografije pokazale su da je uspeo da dovede telo u red.

Sin Arnolda Švarcenegera bio je na strogom režimu koji uključuje korekciju ishrane i treninge, a rezultati nisu izostali. 24 - godišnjem Kristoferu trebalo je godinu dana da postigne ovakve rezultate.

Kristofer Švarceneger
foto: Profimedia

"Postavio je sebi cilj da živi zdravije i držao se toga. Počeo je vežbati i birati kvalitetniju hranu. Pre toga živeo je kao tipičan student na koledžu nekoliko godina, ali sada odrasta i spreman je brinuti se o sebi. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način smanjivanjem konzumacije brze hrane i vežbanjem", otkrio je njemu blizak izvor u jednom od intervjuu za HollywoodLife.

Kristofer Švarceneger
foto: Profimedia

Njegova porodica pružila mu je bezuslovnu podršku na putu do cilja, a prošle godine povodom 24. rođendana, oglasili su se njegovi najbliži motivišući ga da nastavi svoju borbu sa kilogramima.

"Između tvojih časova boksa, dizanja tegova, istezanja, biciklizma i tako dalje ne mogu te čak ni pratiti", rekao je Arnold tada.

Kristofer Švarceneger
foto: Profimedia

Nasuprot njemu, slavni glumac Arnold Švarceneger oduvek je imao izvajano telo zahvaljujući kojem je izgradio vrlo uspešnu karijeru.

Kristofer ima dve starije sestre, Ketrin (31) i Kristinu (30), brata Patrika (27) i polubrata Džozefa Baenu koji je njegov vršnjak i kog je Arnold dobio u vanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje dece, Mildred. Zanimljivo je i da Džozef najviše liči na njega od sve dece, ali i Kristofer mu je sada sličniji nego ikad.

Kako je Kristofer izgledao dok je imao višak kilograma možete pogledati u galeriji ispod.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs