ADAM LEVIN

SVI SMO MISLILI DA NEMA SREĆNIJEG PARA OD NJIH, A ZA TO VREME PEVAČ JE VARAO TRUDNU SUPRUGU: Njegovo objašnjenje je TUGA

Sada već četvrta žena po redu iznela je dokaze da je Adam Levin varao suprugu sa njom

Vip priča
Autor:
SVI SMO MISLILI DA NEMA SREĆNIJEG PARA OD NJIH, A ZA TO VREME PEVAČ JE VARAO TRUDNU SUPRUGU: Njegovo objašnjenje je TUGA
Foto: Profimedia

Alana Zabel, koja je trenirala Adama Levina od 2007. do 2010. godine, tvrdi da je pevač rekao da želi da "provede dan sa tobom go" i da se hvalio prijateljima kako je imala "najbolju guzu u gradu". Ispričala je kako je njen tadašnji dečko video poruku, tvrdi da je postao nasilan i da je pobesneo i zavrnuo joj u svađi ruku i povredio zglob.

Alana je tada rekla Levinu da ju je napustio dečko. Kada mu je objasnila da su njegove reči pokrenule ljubomoru kod dečka, pevač ju je sklonio iz ekipe koja je kretala na turneju.

Adam Levin
foto: Profimedia

Uprkos tome što je Adam u braku sa ženom koja mu nosi treće dete, tvrdnje o njegovom nedoličnom ponašanju su tek počele da izlaze na videlo.

Naime, nakon modela i komičarke kojima je slao neprikladne poruke, Alison Rouz je objavila snimak svojih razgovora na Instagramu sa popularnim pevačem, nakon što je Samner Stroh izjavila da je prošle godine imala tajnu vezu sa njim.

Levin je u utorak viđen sa svojom suprugom, prvi put nakon optužbi ovih žena, kako se zajedno smeškaju. Ovaj 43-godišnjak se od tada izvinio svojoj supruzi što je 'prešao granicu', ali je odbacio Strohove tvrdnje da su imali aferu.

Adam Levin
foto: Profimedia

- Trenutno se o meni puno priča i ovom priliko želim sve da raščistim Loše samo procenio komunikaciju, ali nisam imao aferu, iako sam prešao granicu tokom prilično tužnog perioda u životu. U određenim trenucima razgovor je postao neprikladan, ali sredio sam to i delovao proaktivno, rešavam to sa svojom porodicom.

- Moja supruga i porodica su sve do čega mi je stalo na ovome svetu. To što sam bio dovoljno naivan i glup da riskiram jedino što mi je zaista važno, najveća je greška koju sam mogao da uradim. Nikad je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno - napisao je Levin na Instagramu.

Podsetimo, 43-godišnji muzičar i manekenka Behati Prinslu (34) čekaju treće dete, a u braku su od 2014.

- Bila sam mlada, naivna i iskreno, osećam se iskorišćeno. Definitivno sam bila izmanipulisana - rekla je Sumner Stroh u TikTok videu u kojemu je tvrdila da je prošle godine imala aferu s Adamom.

Ona takođe tvrdi kako je u jednom trenutku prestala da komunicira s pevačem, ali on joj se, tvrdi, "vratio u život" 1. oktobra kad joj je poslao privatnu poruku u kojoj je napisao: "OK, ozbiljno pitanje. Dobiću još jedno dete i ako bude dečak, stvarno ga želim nazvati Sumner. Da li se slažeš s tim? Mrtav sam ozbiljan".

Na kraju šokantne snimke, Stroh je rekla kako zapravo nije planirala da iznese ovu priču u javnost, ali odlučila je o svemu da progovori nakon što je "nesmotreno" poslala snimke ekrana prijateljima za koje je mislila da im može verovati.

- Jedan od njih pokušao je da proda tabloidu. Morala sam da reagujem - zaključila je.

Da li će Behati oprostiti suprugu i preći preko njegovih serijskih preljuba, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs