skandal u najavi

LJUBAVNICA RASKRINKALA MUZIČARA ČIJEM BRAKU SMO SE DIVILI: Viđali su se godinu dana, čak je po njoj hteo da nazove sina

Delovalo je da su srećni zajedno, ali ipak izgleda da nije baš bilo sve tako idilično

Vip priča
Autor:
LJUBAVNICA RASKRINKALA MUZIČARA ČIJEM BRAKU SMO SE DIVILI: Viđali su se godinu dana, čak je po njoj hteo da nazove sina
Adam Levin, Foto: Profimedia

Pevač grupe Maroon 5 Adam Levin i njegova supruga, supermodek Behati Prinslu važili su za jedan od naskladnijih poznatih parova u šoubiznisu.

Poznati par je godinama u srećnom braku, imaju dvoje dece, sve se činilo savršenim, dok navodna ljubavnica Adama Levina nije postavila video na Tik Tok u kojem je objasnila da je sa poznatim pevačem bila skoro godinu dana.

Adam Levin
foto: Profimedia

Model Samner Stroh tvrdi da je sa muzičarem bila u romantičnoj vezi u periodu nakon 2014. godine,kada je on već bio u braku sa čuvenim viktorijinim anđelom Behati Prinslu.

Inače, njegova supruga Behati je u drugom stanju i čeka njihovo treće dete što su otkrili samo nekoliko dana pre ovog skandala.

Adam Levin
foto: Profimedia

Levin nije želeo da komentariše navodne optužbe koje su iznete u video snimku, koji je za manje od tri sata prikupio više od milion pregleda.

Strohova je video objavila 19. septembra i to uz poruku:

- Žao mi je što sam bila sa čovekom koji nema ni trunku poštovanja ni kajanja.

Ona nije navela tačno kada su bili zajedno, ali je rekla da je to bilo u periodu kada je on već bio u braku i da je trajalo oko godinu dana.

Adam Levin
foto: Profimedia

Dvadesettrogodišnja Stroh, rodom iz Teksasa, rekla je u snimku:

- Imala sam aferu sa muškarcem koji je oženjem poznatim modelom i viktorijinim anđelom. U to vreme bila sam mlada i naivan i iskreno govoreći osećam se iskorišćeno. Nisam bila ono što sam danas, pa me je bilo vrlo lako izmanipulisati.

U Tik Tok videu ona je otlrila sms poruke koje joj je Adam Levin slao.

- Sigurna sam da znate ko je Adam Levin. On i ja smo se viđali oko godinu dana - rekla je.

Kada je njegova žena ostala u drugom stanju Levin joj je rekao:

- Čekam još jedno dete. Ako bude dečak, voleo bih da mu dam ime po tebi, voleo bih da se zove Samner. Da li je to tebi u redu?

Kako kaže, bio je mrtav ozbiljan. Ipak, nekoliko minuta kasnije dodaj je emojli koji sleže ramenima...

Ona je zatim dodala:

- Bila sam u paklu.

Adam Levin
foto: Profimedia

Levin (43) i njegova supruga Prinsli (34) otkrili su početkom septembra da je ona trudna sa njihovim trećim detetom. Par ima još dvoje dece, ćetvorogodišnju ćerku Gio Grejs i petogodišnjakinju Dasti Rouz.

Stroh je dodala i da ona nikada nije želela da taj snimak ode u javnost, ali da je neoprezno poslala neke druge snimke iz telefona prijateljima, među kojima su se slučajno našli i ti, a onda su ih oni zloupotrebili i pretili joj da će ih prodati tabloidima.

Tim putem ona je htela da se obrati javnosti i zato je snimila video za Tik Tok, ali nije obelodanila nikakve druge snimke ove preljube.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs