snimanje filma

KEJT VINSLET JE HITNO HOSPITALIZOVANA U HRVATSKOJ: Zadobila povrede na snimanju filma, evo kako se sada oseća

Kejt Vinslet je imala nezgodu na snimanju, ali ne odustaje od snimanja ovog filma. Okliznula se i pala, radi predustrožnosti odvedena je u najbližu bolnicu.

Celebrities
18:53h Autor:
KEJT VINSLET JE HITNO HOSPITALIZOVANA U HRVATSKOJ: Zadobila povrede na snimanju filma, evo kako se sada oseća
Kejt Vinslet doživela nezgodu na snimanju filma, Foto: Profimedia

Kejt Vinslet u Hrvatskoj snima istorijsku dramu u kojoj igra glavnu ulogu. Ona je prebačena u obližnju bolnicu na pregled, nakon što se okliznula i pala, ali izgleda da nije zadobila ozbiljne povrede, kako prenose strani mediji.

"Kejt se okliznula i odvedena je u bolnicu radi predustrožnosti. Ona je dobro i nastaviće da snima kako je i planirano ove nedelje", rekao je Kejtin predstavnik.

Kejt Vinslet
foto: Profimedia

Vinslet je povezana sa glavnom ulogom "Li" u istorijskoj drami još od 2020. godine. Naime, tumači lik Li Miler, koja je započela svoju karijeru kao model za američki Vog, pre nego što je počela da se bavi fotografijom i postala ratni dopisnik za britanski Vog.

Drama je ispirisana biografijom Entonija Penroza "Život Li Miler".

Kejt Vinslet
foto: Profimedia

"Ovo apsolutno nije biografski film. Ono što smo želeli je da pronađemo najinteresantniji deo njenog života. Bio je to period od 1938. do 1948. godine, koji ju je vodio kroz rat. Iznenađena sam što nikada nije snimljen film o ovoj neverovatnoj ženi. Bila je pogrešno shvaćena i tako često posmatrana kroz objektiv muškarca. Ono što je radila, kao žena fotograf na prvim linijama fronta tokom drugog svetskog rata. Li je bila žena koja je dokumentovala rat za žene, ženskim očima, za ženski časopis", izjasnila se Kejt.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs