šok priča

"SVE ŠTO SAM VIDELA BILA SU LICA MOJE DECE" Nakon što su je silovali, pokušala je da izvrši samoubistvo

Kejti Prajs je otkrila da je pokušala samoubistvo nakon što je patila od "anksioznosti, depresije i velike traume", nakon užasne krađe automobila 2018. godine.

Celebrities
21:47h Autor:
"SVE ŠTO SAM VIDELA BILA SU LICA MOJE DECE" Nakon što su je silovali, pokušala je da izvrši samoubistvo
Kejti Prajs iskreno o silovanju i traumi koju je doživela, Foto: Profimedia/editorial images

Rijaliti zvezda Kejti Prajs, priznaje da je dotakla dno nakon što je silovana, dok je bio uperen pištolj u nju. Došla je u iskušenje i pokušala je da se obesi, ali nakon što se onesvestila "videla je lica svoje dece" i shvatila da "nikada ne želi da se to ponovi".

"To je bila noćna mora, u tom trenutku me nije bilo briga, da li ću živeti. Već neko vreme se borim sa svojim mentalnim zdravljem", rekla je Kejti

Kejti je majka sinova Harvija, Juniora i Džeta, i ćerki Princeze i Banija.

Kejti Prajs
foto: Profimedia/editorial images

Nakon saobraćajne nesreće 2021. godine, u kom je pokušala još jednom sebi da oduzme život, napokon je priznala sebi da joj je potrebna pomoć i prijavila se na rehabilitaciju.

Ispričala je: "Ulazak u auto je bila strašna greška i mnogo mi je žao zbog toga. Tada sam shvatila da ne znam kako da se nosim sa svojim problemom. Biće mi potrebna terapija ceo život, jer mi je dijagnostikovan postraumatski stresni poremećaj".

Kejti je ispričala da je bila silovana tokom užasne krađe automobila u Južnoj Africi 2018. "Tamo sam bila na snimanju, nismo imali obezbeđenje, da smo ih imali sigurno bi smo se izborili sa šestoro momaka koji su nas napali i držali na nišanu a jedan me je silovao. Nokautirana sam i imala sam masnice ispod očiju, modrice oko vrata".

Kejti Prajs
foto: Profimedia/editorial images

Napadači su je izbacili iz vozila dok je putovala sa svojom produkcijskom ekipom. Iz vozila su uzeli sve vredne stvari. Napadači nikada nisu uhvaćeni. "Policija je rekla da je čudo što nas nisu ubili".

"Suočila sam se sa ljudima koji su bili protiv toga da idem na lečenje, jer su smatrali da je to samo za osobe koje imaju problem sa zabranjenim supstancama. Smatram da je hrabro to što sam uradila i prihvatila da imam problem i da moram to da rešim. Dijagnostikovan mi je PTSP", iskrena je Kejti

Kejti Prajs
foto: Profimedia/editorial images

"Sada imam 44 godine i žao mi je što na vreme nisam reagovala, možda se ne bi neke stvari desile. Teško mi je i dalje ali sa svojim terapeutom redovno razgovaram o svim svojim mislima i situacijama", rekla je ona

"Dok se suočavam sa traumom iz prošlosti, osećam se da trebam da se zaštitim, ništa ne postavljam na društvene mreže, ne pravdam se nikome i ništa nikome ne dugujem. Osećam se bolje zbog toga i snažnije", priča rijaliti učesnica

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs