KEJT HADSON

STRPLJIVO JU JE ČEKAO 15 GODINA: Dobijala je decu s pogrešnim muškarcima, a onda shvatila da VOLI SAMO NJEGA

Kejt Hadson pronašla je ljubav s prijateljem Denijem Fudžikavom nakon kraha prethodne veze i braka.

Ljubav
14:41h Autor:
STRPLJIVO JU JE ČEKAO 15 GODINA: Dobijala je decu s pogrešnim muškarcima, a onda shvatila da VOLI SAMO NJEGA
Foto: Profimedia

Ljubavna pričaKejt Hadson (43) i njenog verenika Denija Fudžikave (36) jedna je od najlepših u Holivudu, a dokaz je da za prave stvari treba vremena i strpljenja.

Par je snimljen ovog ponedeljka u šetnji Santa Monikom u ležernom izdanju. Oboje su nosili farmerice i papuče gde su zagrljeni hodali i uživali u lepom vremenu.

Kejt je konačno pronašla sreću nakon raspada braka s Krisom Robinsonom i veze s Metom Belamijem, a Deni je tada sve vreme bio uz nju kao prijatelj. Glumica i muzičar su nerazdvojni, a on ju ju je u septembru zaprosio s prstenom vrednim 300.000 dolara.

U vezi su od 2017. godine, ali poznaju se od njene 23. godine. Kad su se upoznali, Kejt je bila trudna s Krisom Robinsonom, s kojim danas ima 18-godišnjeg sina Rajdera pa je s Denijem dugo vremena bila samo prijateljica. Nakon Robinsa, Kejt je bila u vezi s Metom Belamijem s kojim ima 11-godišnjeg sina Bingama.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Sve se promenilo 2016. kad ju je Deni pozvao na planinarenje.

'Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s prijateljem pretvorilo se u neočekivani prvi sastanak. I ne, na tom prvom ‘sastanku’ nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu su trebali meseci da preduzme prvi korak jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo kako bismo otvorili jedno drugome srce i osetili čistu ljubav', ispričala je ona.

Ljubav među njima kulminirala je pre četiri godine kada su postali roditelji ćerkice Rani Rouz, a onda je sedam godina mlađi Deni odlučio da klekne i zaprosi ljubav svog života.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Kejt se prstenom pohvalila na Instagramu, romantičnom fotografijom na kojoj nosi verenički prsten pomalo starinskog izgleda koji, ako je suditi po fotografiji, sadrži bisere i rubine, što je mnoge navelo na zaključak da je glumica zapravo dobila dva prstena od verenika.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Naime, samo nekoliko sati nakon objave na društvenim mrežama, Kejt se pojavila na najprestižnijem modnom događaju u svetu, Met Gali, u ružičastoj kreaciji Majkl Korsa, ali najveću pažnju privlačio je njen verenički prsten, potpuno drukčiji od onog s fotografije.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Na ruci joj je, naime, sijao veliki dijamant položen u okvir prstena od sedamkaratnog zlata i na ivicama ukrašen s više manjih dijamanata. Kolika mu je cena, za sada nije poznato, ali procenjuje se da ga je Fuždikava platio između 175 i 300 hiljada dolara. Dizajnirala ga je Devereu Burns, osnivačica i dizajnerka brenda Devereux Lauren.

Do ušiju zaljubljena glumica ne krije koliko je oduševljava njen verenik.

'Zahvaljujući njemu osećam se lepo u svakom trenutku u danu, čak i kad se posvađamo. Osećam se voljeno. Zbog njegove odanosti porodici osećam se sigurno, punom samopouzdanja i zaštićeno. Njemu je porodica broj jedan na listi prioriteta, on je zaista porodičan čovek', rekla je Kejt jednom prilikom.

Više fotografija para pogledajte u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs