kejt hadson i deni fudžikava

BILI SU PRIJATELJI 15 GODINA, A ONDA JE SUDBINA UMEŠALA PRSTE: Neobična ljubavna priča slavne glumice!

Holivudska glumica staće po treći put na ludi kamen sa muzičarem Denijem Fudžikavom.

Ljubav i zavođenje
10:39h Autor:
BILI SU PRIJATELJI 15 GODINA, A ONDA JE SUDBINA UMEŠALA PRSTE: Neobična ljubavna priča slavne glumice!
Foto: Profimedia

Američka glumica Kejt Hadson (42) koja je tokom ovog leta boravila u Beogradu, verila se nedavno za dugogodšnjeg partnera muzičara Denija Fudžikavu (35), sa kojim ima dvogodišnju ćerku Rani.

Kejt je ovog meseca objavila fotografiju na kojoj pokazuje prsten i grli budućeg muža na vrhu stene. Napisala je jednostavno: "Idemo".

Njihova neobična ljubavna priča zaista je dokaz da za pravu ljubav nikad nije kasno.

42- godišnja Oskarovka i sedam godina mlađi muzičar su u vezi od 2017. godine, a bili su prijatelji više od 15 godina pre nego što se među njima rodila ljubav.

Naime, Kejt Hadson je pre romanse sa Denijem bila u šestogodišnjem braku sa rokerom Krisom Robinsonom s kojim ima 17-godišnjeg sina Rajdera Rasela Robinsona, dok sina Bingama Hona ima iz veze sa muzičarem Metom Belamijem.

Kejt Hadson i Deni Fudžikava
foto: Profimedia

Kejt je Denija Fudžikavu upoznala u 23 godini kada je bila trudna sinom Rajderom, a njihovom poznanstvu kumovale su muzičareve polusestre Sara i Erin Foster, inače Hadsonove dobre prijateljice.

Prijateljstvo koje je između njih trajalo skoro 15 godina preraslo je u nešto više 2016. godine kada ju je Demi pozvao na planinarenje.

"Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s porodičnim prijateljem, pretvorilo se u neočekivani prvi dejt.. I ne, na tom prvom sastanku' nisu napravljeni nikakvi pomaci", rekla je pre nekoliko godina Kejt i dodala:

- Deniju je trebalo nekoliko meseci da napravi prvi korak, jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo kako bismo otvorili jedno drugome srca i osetili čistu ljubav“.

Par je vezu ozvaničio na crvenom tepihu u maju 2019. godine, ostalo je istorija.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs