IMA TROJE DECE SA 3 RAZLIČITA MUŠKARCA, A SADAŠNJI JU JE ČEKAO 15 GODINA: Bio joj je rame za plakanje, a onda je zaveo

Kejt Hadson ima uspešnu karijeru, ali mnogo više orivlaći pažnju svojim ljubavnim životom.

Celebrities
Autor:
IMA TROJE DECE SA 3 RAZLIČITA MUŠKARCA, A SADAŠNJI JU JE ČEKAO 15 GODINA: Bio joj je rame za plakanje, a onda je zaveo
Slavna glumica ima troje dece sa 3 različita muža, Foto: Profimedia

Kejt Hadson danas proslavlja svoj 44 rođendan, a tokom godina ostvarila je uspešnu glumačku karijeru. Hadson je rođena u Los Anđelesu, Kalifornija, kao ćerka Oskara nagrađene glumice Goldi Hon i Bila Hadsona, glumca, komičara i muzičara.

Njeni roditelji su se razveli kada je imala 18 meseci, a nju i njenog starijeg brata, glumca Olivera Hadsona, odgajali su njena majka i njen dugogodišnji dečko, glumac Kurt Rasel.

Kejt Hadson ćerka je slavne glumice Goldi Hon
Kejt Hadson ćerka je slavne glumice Goldi Hon foto: Profimedia

Hadsonova je debitovala na filmu 1998, nakon čega su usledile sporedne uloge u "200 cigareta" (1999), "Dr. T i žene" i "Trač" (obe 2000). Svetsku slavu stekla je ulogom Peni Lejn u filmu "Korak do slave" (2000) Kamerona Kroua, za koji je osvojila Zlatni globus za najbolju sporednu glumicu i nominovana za Oskara u istoj kategoriji.

Ipak, pored njene karijere, mnogo veću pažnju poslednjih godina izaziva njen ljubavni život, zbog činjenice da ima troje dece sa trojicom različitih očeva.

Kejt Hadson imala je buran ljubavni život
Kejt Hadson imala je buran ljubavni život foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna zvezda deli 18-godišnjeg sina Rajdera sa bivšim mužem i frontmenom "Black Crowesa", Krisom Robinsonom. Ona takođe ima 11-godišnjeg Binghama sa bivšim verenikom i frontmenom grupe "Muse" Metom Belamijem, a svoju najmlađu, četvorogodišnju ćerku Rani Rouz, deli sa svojim sadašnjim verenikom, muzičarem Denijem Fudžikavom.

Inače, početak njihove ljubavne priče nalik je na romantične filmove u kojima je ranije igrala. Naime, njih dvoje su u vezi od 2017. godine, iako se poznaju još više od deceniju ipo.

Kejt Hadson u vezi je sa svojim dugogodišnjim prijateljem
Kejt Hadson u vezi je sa svojim dugogodišnjim prijateljem foto: Profimedia

- Znamo se 15 godina. On je polubrat mog najboljeg prijatelja, rekla je Kejt Hadson jednom prilikom. Kejt je bila u drugom stanju sa prvim sinom kada su se upoznali.

Prijateljstvo koje je trajalo gotovo 15 godina promenilo se 2016. godine kada ju je Deni konačno pozvao na planinarenje.

Kejt i Deni nedavno su se verili
Kejt i Deni nedavno su se verili foto: Profimedia

- Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s prijateljem pretvorilo se u neočekivani prvi dejt. I ne, na tom prvom ‘dejtu’ nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu su trebali meseci da preduzme prvi korak jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo kako bismo otvorili jedno drugome srce i osetili čistu ljubav, otkrila je pre nekoliko godina glumica.

Ljubav među njima krunisana je pre četiri godine ćerkicom Reni Rouz, a onda je sedam godina mlađi Deni odlučio da je zaprosi.

Kejt i Deni roditelji su devojčice
Kejt i Deni roditelji su devojčice foto: Profimedia

- Zahvaljujući njemu osećam se lepo u svakom trenutku u danu, čak i kad se posvađamo. Osećam se voljeno. Zbog njegove odanosti porodici osećam se sigurno, samopouzdano i zaštićeno. Njemu je porodica broj jedan na listi prioriteta, on je zaista porodičan čovek - izjavila je nedavno Hadsonova.

Dok je ona zauzeta poslovnim obavezama, Deni brine o porodici, a zajedno kuju planove za venčanje.

- Zaista sam uzbuđena. Nisam se još zaokupila planiranjem venčanja, ali mislim da ću pozvati ljude koje najviše volim i imam osećaj da bi to na kraju moglo biti nešto veliko, poručila je Kejt koja uživa sa Fudžikavom u svakom trenutku, a poznato je i da ga obožavaju očevi njene dece sa kojima je u fantastičnim odnosima.

Par uskoro planira venčanje
Par uskoro planira venčanje foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs