BRAVO!

NAJLEPŠI FRAJER NA SVETU SAZNAO STRAŠNU DIJAGNOZU, LEKARI MU OTKRILI KAKO ĆE ZAVRŠITI ŽIVOT: A on 1 odlukom sve oduševio

Glumac Kris Hemsvort saznao strašnu dijagnozu, pa uradio neverovatnu stvar! Uveo je radikalne promene u svoj život i više mu karijera nije na prvom mestu!

Celebrities
20:05h Autor:
NAJLEPŠI FRAJER NA SVETU SAZNAO STRAŠNU DIJAGNOZU, LEKARI MU OTKRILI KAKO ĆE ZAVRŠITI ŽIVOT: A on 1 odlukom sve oduševio
Glumac saznao strašnu dijagnozu pa uradio neverovatnu stvar, Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Kris Hemsvort važi za jednog od najzgodnijih zvezda u Holivudu, a ve godinama uživa u braku sa španskom glumicom i manekenkom Elsom Pataki, a iz ljubavi sa njom dobio je i troje dece. Iako niže uspešne uloge u sve blistavijoj karijeri, jedno saznanje nateralo ga je da promeni životne navike iz korena.

Miljenika žena je radio na TV projektu o zdravlju "Limitless", u kojem su se istraživale metode produžavanja života i odlaganja starenja ćelija u ljudskom organizmu. I upravo je njegov DNK bio predmet izučavanja medicinskih stručnjaka.

Elsa Pataki, Kris Hemsvort
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Urađena je detaljna analiza, a rezultatu su bili potpuno neočekivali! Prema sprovrdenom istražovanju, jedan od najprivlačnijih glumaca današnjice ima osam do deset puta više šanse da razvije Alchamerovu bolest. Kada je lekar video opasnu kombinaciju njegovih gena, pozvao je produkciju i rekao da to ne želi da mu saopšti uživo u programu, kako je bilo ranije dogovoreno.

- Uzeli su mi krv i druge uzorke i plan je bio da mi pred kamerama saopšte šta su sve našli. I lekar Piter Atija je pozvao Darena Aronofskog i kazao da ne može takvu stvar da mi saopšti dok snimamo. Moramo da razgovaramo dok su kamere ugašene i tek onda da odlučimo da li želimo da se rezultati uopšte nađu u epizodi. Bio sam šokiran kada me je pozvao - rekao je Kris.

Iako su mu članovi iz produkcije predlagali da taj emotivni deo izbaci iz emisije, Kris nije hteo, želeći njegovim primerom da motiviše druge ljude da vode računa o svom zdravlju i redovno se kontrolišu.

Naglašava da je nakon tog saznanja odmah počeo da razmišlja o smrti.

- Kada su mi saopštili, imao sam mnogo pitanja. Odmah sam počeo da razmišljam o smrti. Uglavnom ne pričamo o tome, mislimo da ćemo ćutanjem moći da izbegnemo smrt, ali kada nam neko saopšti da je otkriveno kako će nam se život najverovatnije završiti, realnost nas pogodi - priznao je glumac.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sve informacije koje je dobio o svom zdravstvenom stanju i mogućim dešavanjima u budućnosti glumca je navelo da potpuno promeni način ramišljanja.

Budući da je mnogo snimao i radio, odlučio je da sada ima puno više slobodnog vreme koje će provoditi sa svojom suprugom Elsom i decom - ćerkom Indijom (10) i blizancima Tristana i Sašu (9), stvarajući uspomene za pamćenje. Više ne želi da "juri ni za čim u životu", već da pokuša da uživa u momentu i sadašnjosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs